NA INSTAGRAMU DEVOJKA, A UŽIVO... Šokantne fotografije Lepe Brene, svi se pitaju šta joj se dogodilo sa kožom lica! (FOTO)
Foto: Ataimages

Fahreta Živojinović alijas Lepa Brena sve više podseća na legendarnog Majkla Džeksona koji se tokom života, baš kao i ona, podvrgavao raznim estetskim korekcijama.

Pevačica se očigledno teško nosi s prolaznošću života i starenjem, pa uprkos činjenici da je pre više od jedne decenije zatezala lice kako se šuškalo, ona je nakon toga nastavila da se botoksira i koristi hijaluronske filere.

No, sada je došla u situaciju da njena koža više ne prihvata i ne reaguje na te supstance, pa izgleda starije nego ikada.

 

Hirurzi plastične i rekonstruktivne medicine kažu da je jedino rešenje da Lepa Brena ponovo zategne svoje opušteno lice tako što će otići "pod nož".

- Kada se koža ovako opusti kao što se to desilo njoj, onda ni laseri ne mogu puno da pomognu. Oni mogu donekle da zategnu, ali najbolje rešenje je fejslifting, a to znači da mora da se podvrgne plastičnoj hirurgiji - objasnio je za "Alo!" jedan plastični i rekonstruktivni hirurg.

Kako nam je rekao, neinvazivna estetska medicina ili antiejdžing može da se primenjuje do određenih godina starosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading