OTKRIVENA VELIKA TAJNA PORODICE ŽIVOJINOVIĆ! Reč je o njihovim sinovima, sve se desilo u Americi, sada je sve jasno
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Lepa Brena i Boba Živojinović imaju dva sina Stefana i Viktora, dok nekadašnji teniser iz prvog braka ima sina Filipa.

Otkriveno je da sinovi Lepe Brene, Stefan i Viktor, zapravo imaju srednja imena zbog rođenja u Americi.

U dokumentima se zovu Stefan Emerald i Viktor Ernest.

Ovo otkriće je došlo nakon mnogo godina od njihovog rođenja, što je iznenadilo mnoge koji su ih poznavali samo po njihovim osnovnim imenima.

- Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i kao i svi američki državljani imamo to srednje ime - izjavio je ranije Stefan za Informer.

Boba i Brena se i posle 30 godina i više braka ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri, a pevačica je nedavno pričala o tome.

- Pravilo ne postoji, ili znate ili ne znate. Nisam za to da se na jedan veštački način održava odnos između dvoje ljudi, ako se ne vole i ne poštuju, nemaju zajedničkih tema, onda je to zaista jedna priča koja ima početak svog kraja. Nas dvoje smo ostvareni ljudi u svojim karijerama, što je veoma važno. Naša ljubav je vanserijska, ta ljubav je dobijala neke faze, postali smo supružnici, poslovni partneri, roditelji... Ta ljubav mora da se pazi i mazi, poštuje, da se čuva dostojanstvo te ljubavi. Sudbinski smo spojeni.

Blic

BONUS VIDEO:

 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading