Lepa Brena
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Lepa Brena danas je jedna od najbogatijih žena na estradi, a jednom prilikom je otkrila da je njena priča sa samog početka karijere daleko od bajkovite.

- Zahvaljujući ocu, zavolela sam medicinu, ali je taj fakultet bio preskup za nas. Zato sam odlučila da upišem turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu. U tom periodu sam teško izlazila na kraj sa troškovima jer je život u velikom gradu bio skup. Nisam mogla sebi da ispunim neke želje, klasične studentske, na primer da sa svojim kolegama otputujem na ekskurziju. Jela sam hleb i jogurt, a ako bih htela nešto slatko, onda bih to pošećerila – rekla je Brena jednom prilikom, pa istakla da se tokom najtežeg perioda vratila u porodični dom, jer više nije mogla da izdrži nemaštinu.

Lepa Brena

Pink printskrin

 

- Stajala sam na autobuskoj stanici tužna i očajna. Nebo je bilo sivo sa tmurnim oblacima. Počela je da pada kiša, a autobusa nije bilo ni na vidiku. Prišao mi je jedan mali pas, tužno me pogledao i šćućurio se pored mojih nogu. Sevnula je munja i udario grom, a meni kao da se nešto prosvetlilo u glavi. Odlučila sam da uzmem sudbinu u svoje ruke. Sačekala sam autobus, otišla onako mokra u stan da se presvučem, uzela kofer i vratila se u Brčko - rekla je pevačica za "Informer".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
No Name

21.04.2024 18:56

Zato si birala bogato da se udas...