Brena
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Lepa Brena hara muzičkom scenom od kada je počela da se bavi muzikom i važi za najveću žensku jugoslovensku zvezdu.

Pored impresivne višedecenijske karijere i snimanja filma o svom životu pod nazivom "Hajde da se volimo", Brena je pronašla sreću i na ljubavnom planu.

Lepa Brena

Foto: Youtube/Printscreen

 

Udala se za nekadašnjeg teniskog šampiona Bobu Živojinovića, s kojim deli život i odgaja dva sina. Kada su se upoznali 1986. godine, opisivala ga je kao spontanog i iskrenog čoveka, ali i nekoga ko nema vremena za gubljenje, s obzirom na to da su njihove karijere tada bile na vrhuncu.

Decembra 1985. godine pričalo se upravo o Breninoj udaji za Mirka Krlića, a ova vest posebno je obradovala stanovnike Zrenjanina, jer je upravo u ovom gradu otpočela njena idilična ljubavna priča.

Sve do spomenute vesti, Zrenjaninci su bili uvereni da će estradna lepotica Brena kad-tad postati upravo njihova snaja. Jer, njena romansa sa zrenjaninskim lepotanom i di-džejem Krlićem nikome nije ličila na neobaveznu, prolaznu vezu. Ta je veza dugo trajala, a i sama Brena je, u jednom intervjuu, izjavila da postoji jedan dečko kojeg iskreno voli.

Mnogi su se tada pitali ko je momak o kom pevačica priča, a samo Zrenjaninci su znali da je u pitanju njih sugrađanin, visoki i stasit Krilić, koji je svojim izgledom parirao vrsnoj lepoticici i balkanskoj zvezdi.

OVO JE PRVI DEČKO LEPE BRENE! Otkrio istinu o njoj i njihovoj vezi: Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi...

Printscreen

 

Mirko je bio je urednik i voditelj TV emisija političkog i opšte-društvenog sadržaja, glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“. !Radio je i kao PR menadžer „Jugoremedija“ i direktor marketinga u „Servo Mihalj turistu“, a ovako je pričao o ljubavi sa Brenom.

- Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo,  mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje… Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj.

- I pravo da vam kažem, nimalo se nisam iznenadio kada je nedavno objavljeno da se udaje. Jer, ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: “Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama… Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom, izjavio je svojevremeno Krlić za “Yugopapir” i “Sabor”.

- Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo pre nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pevačica pevala u hotelu Vojvodina. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije dole u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije kada je otišla iz Zrenjanina.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading