NI ,,L" OD LEPOTANA Glumac se potpuno zapustio, zaprepastio javnost masnom kosom i borama, a tek ovo kad vidite 12:00
MUŠKARCI SU DAVALI MILIONE DA JE IMAJU Bila je najlepša Srpkinja, a danas izgleda kao plastična lutka (FOTO) 09:05 Vip 0
SERVIRALA GRUDI KAO NA TACNI Kim Kardašijan prošetala Parizom u vreloj kombinaciji, momentalno oborila ,,deke pljačkaše" s nogu 20:34
DUPLO MLAĐE JOJ ZAVIDE Dženifer Lopez grmi kako izgleda u šestoj deceniji, pogledajte samo njene trbušnjake 13:45
SKINULA BAŠ SVE Megan Markl izgleda kao totalno druga osoba, u javnosti je niko nije video u ovom izdanju 11:11
ŠETA ULICOM, ALI GA NIKO NE PREPOZNAJE Milan Stanković potpuno promenio izgled, nakon što je nestao iz javnosti ne liči na sebe! 11:50 Vip 0
SPREMNA ZA KARNEVAL Glumica više ne liči na sebe, utegla se u haljinu i stavila šešir, zbog ovog detalja je apsolutno niko nije prepoznao 14:55
ANITA STANOJLOVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS Rijaliti učesnica objavila video, ne liči na sebe! (VIDEO) 11:20 Vip 0
BEZ TRUNKE ŠMINKE Voditeljka šokirala prirodnom pojavom, evo kako izgleda kada obriše sve sa lica 16:34
NAJVEĆA TRANSFORMACIJA NA ESTRADI, OVAKO JE PEVAČ IZGLEDAO PRE 15 GODINA "Glava mi nikada nije bila veća, a obrve nikad tanje" 07:00 Vip 0
POTPUNO DRUGI ČOVEK Džastin Biber konačno obrijao zapuštenu bradu i brkove, sada izgleda duplo mlađe 16:02
POVRATAK ČUVENOG FRAJERA Glumac se konačno doveo u red, obrijao bradu i brkove, a onda jednim potezom šokirao svet 18:30
OVO O ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ SIGURNO NISTE ZNALI! Detalj koji je svima promakao, a pričala je o tome samo jednom u životu 20:20 Vip 0
SKINUO SE VODITELJ RTS Žene odlepile zbog njegovog izgleda, vrelim snimkom zapalio mreže! 11:05 Vip 0
NAKON HAPŠENJA NIJE LIČILA NA SEBE Evo gde je i šta radi Katarina Rebrača 15 godina kasnije! 20:20 Vip 0
SEDA KOSA I BRKOVI, NAOČARAMA KRIJE LICE Bred Pit u totalno drugačijem izdanju nakon razvoda od Anđeline, svi se pitaju gde je nestao frajer 11:43
NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI! Trudna Milica ne liči na sebe, isplivale nikad viđene fotografije: Pirsing, go stomak i tanke usne 13:41 Vip 0
ŠIŠKE, BRKOVI, PLAVA KAPA Dečko Kajli Džener izgleda skroz drugačije, totalno se promenio, a evo i zašto 19:03
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
MEDITERAN ĆE PROKLJUČATI! Omega-blok vlada nebom, temperature u ovim zemljama će ići preko 44! 19:43 Vesti 0
POLICIJA UBILA MUŠKARCA IZ SRBIJE U BEČU! Roditelji ih zvali da mu pomognu, oni ga upucali u kuhinji! 19:10 Hronika 0
Dnevni horoskop za ponedeljak, 16. jun: Jarčevi i Ribe u vrtlogu emocija, bitno je da stvari reševate "hladne glave" 19:27