Brena
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Regionalna zvezda Lepa Brena održala je spektakularan koncert u Sarajevu, o kojem se i dalje priča, ali i piše.

Brena je priznala da nije očekivala da će na nastupu nositi pojedine odevne komade, a onda otkrila da joj je Filip spremio pesmu na koju nije ostala imuna.

- Ja imam veliku odgovor prema svojoj publici da ako izbacim neku novu pesmu, ja hoću da vas ta pesma dotakne. Ne mogu da ne kažem da sam malo više okrenuta ka ženskom polu zato što sam ja ipak i žena i majka, supruga i ćerka... Ali imam nešto posle "Zetre". Tu pesmu je napisao Filip, koji je alfa i omega kao producent Aleksandrine turneje. Napravio je pesmu koja je tako osvojila moje srce i potrudiću da se da je snimim posle "Zetre" u ime svih žena. Do jeseni planiram da izbacim dve pesme - rekla je Brena na samom početku, a potom se osvrnula na kombinacije koje je nosila na pomenutom koncertu:

Lepa Brena

Alo

 

- Ranije nekako nisam imala mnogo vremena za sopstvene emocije, danas mnogo više imam vremena. Ja pevam pune 42 godine i nikada nisam verovala da ću u današnje vreme da pevam u nekoj mini suknji, u ludačkom šortsu, kao da mi je 23 godina, ali eto, dešava se to što se dešava - priznala je Brena za Blic.

Komentari su se samo nizali nakon njene izjave, a mnogi konstatuju da će Filip napraviti pravi haos s novom pesmom, kao što je to uradio i sa pesmama Aleksandre Prijović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading