Ana Korać
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Starleta Ana Korać nakon razvoda sa partnerom sa kojim ima sina, vrlo je aktivna na društvenim mrežama.

Ana je sada na svom Instagram profilu podelila da je napravila pravu malu bajku za sina.

Naime, u njenom domu može se videti bogato okićena jelka pretežno u crvenim tonovima, dok je ponosna mama u kući imala i imitaciju snega, kao i sanke i figure irvasa i Sneška Belića.

Ana je uparila i dezen pidžame sa naslednikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana T.🥰 (@ana_korac)

 

Podsetimo, pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da se starleta Ana Korać razvela, što je ona i potvrdila za naš portal, ali nije želela da detaljiše. 

Od tada se u javnosti spekuliše kako je protekla raspodela imovine u brakorazvodnoj parnici, odnosno, šta je sve Koraćeva zadržala. 

- Iako je uglavnom sve platio njen bivši momak: stan, brojne automobile, Aninu garderobu... On je odlučio da joj to sve ostavi. Koraćeva je od njega na poklon dobila stan u luksuznom naselju, kao i skupocenog džipa Mercedesa koji je sada nakon razvoda u njenom vlasništu - priča dobro obavešten izvor za "Blic", a potom otkriva koliko bi mogla iznositi mesečna alimentacija za njihovog sina Matea. 

- Sve markirane stvari koje su koštale i po nekoliko hiljada evra, a čija ukupna vrednost prelazi 350.000 evra, bivši muž je ostavio Ani Korać i nije tražio ništa da mu vrati. Uskoro će na sudu utvrditi kolika će alimentacija biti isplaćivana za sina, a u javnosti se spekuliše da će cifra biti između 3 i 5.000 evra - poručuje dobro obavešten izvor za "Blic".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading