Ana Korać
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da se starleta Ana Korać razvela, što je ona i potvrdila za naš portal, ali nije želela da detaljiše. 

Od tada se u javnosti spekuliše kako je protekla raspodela imovine u brakorazvodnoj parnici, odnosno, šta je sve Koraćeva zadržala. 

- Iako je uglavnom sve platio njen bivši momak: stan, brojne automobile, Aninu garderobu... On je odlučio da joj to sve ostavi. Koraćeva je od njega na poklon dobila stan u luksuznom naselju, kao i skupocenog džipa Mercedesa koji je sada nakon razvoda u njenom vlasništu - priča dobro obavešten izvor za "Blic", a potom otkriva koliko bi mogla iznositi mesečna alimentacija za njihovog sina Matea. 

- Sve markirane stvari koje su koštale i po nekoliko hiljada evra, a čija ukupna vrednost prelazi 350.000 evra, bivši muž je ostavio Ani Korać i nije tražio ništa da mu vrati. Uskoro će na sudu utvrditi kolika će alimentacija biti isplaćivana za sina, a u javnosti se spekuliše da će cifra biti između 3 i 5.000 evra - poručuje dobro obavešten izvor za "Blic".

Podsetimo, Ana je sa njim bila neko vreme u vezi, a nakon saznanja o trudnoći povukla se iz javnosti, gde odluku nije promenila ni nakon porođaja. Koraćeva i njen sada već bivši suprug kupili su luksuzan stan u kojem žive samo milioneri. U tom stanu će starleta ostati da živi i nakon razvoda sa njihovim sinom. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading