IVANA ŠAŠIĆ PRIJAVILA BIVŠEG ZBOG JAVNIH PRETNJI  Evo šta Bojana čeka kada izađe iz Zaduge
Foto: Alo/Foto: Aleksandar Nalbanjan

Da prema ženama nema poštovanja, Simić je potvrdio kada je u razgovoru sa Divnom DNK šokirao javnost svojim stavovima. Kada je Divna ispričala situaciju iz života svoje prijateljice koju je muž alkoholičar tukao, Bojan je rekao: „Pametan čovek, trebalo je da ubije džukelu i da završi posao“. Ova izjava šokirala je pevačicu Ivanu Šašić, koja je za Alo! ispričala da to od bivšeg nije očekivala, iako se samo nekoliko dana pre toga suočila sa javnim pretnjama koje je on njoj uputio.

- Zgrožena sam onim što je rekao, pogotovo što se taj razgovor dogodio neposredno nakon što je došao iz Centra za socijalni rad, gde je bio po mojoj prijavi. Bojana sam prijavila jer mi je javno pretio, kada se okrenuo ka kameri i rekao da je dovoljno samo da da znak i da će neko njegov da se aktivira da mi uradi nešto loše. Bojana se ne plašim, ali želim da se zaštitim od osobe koja pije psihijatriske lekove. Ko zna šta i kada može da mu kvrcne u glavi - kaže Ivana na početku razgovora za Alo!. Iako je njihov brak imao uspone i padove, Ivana kaže da njen bivši suprug nikada nije fizički nasrnuo na nju.

Bojan je parazit kao i Zvezdan

- Nikada nije došlo do toga da me udari, pogotovo što ja to ne bih trpela. Čak sam izbegavala da se svađam s njim, ali je bilo situacija kada se on brecao na mene, urlao i mafijao. Zvezdan me veoma podseća na Bojana, obojica su paraziti i sa ženama su koje mogu da im daju sigurnost. Zvezdana ne boli što je izgubio Anu, već što je uz nju izgubio nekoga ko mu je davao sigurnost, kod koga je imao i da pojede i da popije, kod kog je mogao da živi. E, takav parazit je i Bojan - rekla je Ivana. Jedna od stvari po kojima se Zvezdan razlikuje od Bojana je ta što Simić u Zadruzi uglavnom prepričava događaje koji se nikada nisu desili.

I majka zna koliko laže

- On je o meni mogao da priča šta god je hteo, ali da toliko laže o sebi, to nisam očekivala. Nedavno je ispričao da mu je otac ubijen i da mu je ostavio 600.000 evra. To nije tačno, otac mu je umro u snu u svojoj kući. Sve njegove laže sam provalila, a čak mi je i njegova majka govorila da Bojan ne govori istinu. Meni je pričao da se sa 13 godina družio sa Kneletom, žestokim momkom beogradskog asfalta, a njegova majka mi je rekla da je to laž jer ga ona prva ne bi pustila tako da se ponaša – ispričala je Ivana, a potom je priznala da se ne kaje što se prema svom bivšem suprugu u teškim trenucima ponela kao čovek.

Izdržavala sam ga posle razvoda

- Bojan je 2022. godine završio u zatvoru u Beču za jedno delo koje je počinio 2015. kada ga nisam ni poznavala. Jedina sam mu u toj situaciji pomogla, našla sam mu advokata, uplaćivala novac za kantinu, a on mi je vratio tako što mi je rekao da sam baba i da sam matora krava sa telićima. Posle razvoda sam mu kupovala lekove i patike i nisam imala ništa protiv njegovog ulaska u Zadrugu, ali sam mu rekla da me ne spominje u „beloj kući“, što on nije ispoštovao – ispričala je Ivana, koja planira da po Bojanovom izlasku traži zabranu prilaska.

- Njega je rođena majka prijavila zbog nasilja i bila mu je određena zabrana prilaska 30 dana. Znam da me neće zvati, niti će dolaziti u Šabac gde živim, ali ko zna šta može da se dogodi ako se sretnemo i Beogradu. Želim da budem mirna i sigurna i zbog toga ću tražiti zabranu prilaska - ispričala je Ivana.

 

Car i Zola se sprdaju sa njim

Iako su Filip Car i Lazar Čolić Zola u Zadruzi najbolji prijatelji sa Bojanom Simićem, Ivana smatra da to drugarstvo nije iskreno.

- Car je ubacio Bojana u Zadrugu i zbog toga će ga ispoštovati do kraja jer je takav čovek. Ali to ne znači da ima dobro mišljenje o njemu, pogotovo što je sam uvideo da je Bojan štekara i da ne sme nikome da se suprotstavi. Sve te fantastične priče koje je Bojan ispričao, da ima krokodila, da je bio kikbokser, Car zna da nisu istinite, ali ga pušta da priča jer se sprda s njim - kaže Ivana.

"KOMENTARISAO SI JOJ ZADNJICU" Zadrugari raskrinkali Mikicu Bojanića i Milicu Veselinović: Svi u kući pričaju o vama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading