Dragana Mirkovic
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Posle 24 godine ljubavi, Dragana Mirković i Toni Bijelić doneli su tešku odluku o razvodu.

Tokom njihovog dugogodišnjeg braka, stekli su imovinu koja budi zavist mnogima, a na vrhu te liste je dvorac u Austriji u kojem su zajedno sa decom živeli.

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

Otkako se rastala sa suprugom, iako su to krili od javnosti duži period, pevačica je više puta plakala u javnosti.

- Bilo je lepih trenutaka, ali kao i svima, nije bila baš najsjajnija. Više bih volela da je zaboravim ovu godinu i nadam se da će nam 2022. biti mnogo bolja i bez svega ovoga što se dešava. U privatnom životu je takođe bilo sve savršeno, deca su odlični učenici i sve je kako treba - rekla je ona tada i priznala da svoju iskrenost smatra manom.

- Mnogo puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvek ću biti iskrena. Da promenim sebe, ne želim i mislim da me treba voleti ovakvu kakvu jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog, i zbog te iskrenosti - istakla je, ali i otkrila da je u životu najviše povređuje nepravda.

Dragana Mirkovic

Foto: Alo ilustracija

 

- Često plačem. Laži me dovedu do suza, a naročito one najgore, zlonamerne laži. Uvek se pitam čime sam ja to izazvala i zaslužila, to možda deluje detinjasto i naivno, ali bez obzira i uprkos svima, ja i dalje ne želim da se menjam - dodaje pevačica.

Pevačica je i otkrila zašto njena deca ne dolaze često u Srbiju.

- Moja deca su rođena u Austriji i tamo je ceo njihov život. Marko i Manuela ne vole da se eksponiraju, a ja poštujem njihovu želju. Njih dvoje se školuju u inostranstvu i tamo su svi njihovi prijatelji. Ipak, jako vole Srbiju - rekal je Dragana tada za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
vuk

25.04.2024 05:58

E mnogo si ti bitna uopste .cime se novinari zanimaju ....

vuk

25.04.2024 05:58

E mnogo si ti bitna uopste .cime se novinari zanimaju ....