Anđelka Prpić
Foto: Stock/Foto: E-stock,ČASLAV VUKOJIČIĆ

Anđelka Stević Žugić je 2020. okončala svoj devetogodišnji brak sa ugostiteljem Darijom Prpićem, sa kojim ima sina Jakšu.

Ovo razdvajanje izazvalo je veliku pažnju medija u regionu, posebno nakon što se saznalo da je glumica pronašla novu ljubavnu sreću sa Markom Žugićem, dugogodišnjim prijateljem njenog bivšeg supruga.

Sada su u braku i imaju jednogodišnju ćerku Čarnu.

Dario i Anđelka

Foto: Printscreen/instagram

 

Razvod je bio težak period u njenom životu, posebno jer je kao javna ličnost suočila se sa interesovanjem javnosti.

Ipak, Anđelka ističe da je uspela da izađe iz te situacije srećna i sigurna u svoje odluke.

- U vreme te strašne medijske galame, najvažnije mi je bilo da dotična osoba nije suštinski poremetila ni jednu sekundu mog života, nijednu emociju, niti je dovela u pitanje bilo koji moj stav ili odluku. Ne mogu da kažem da čoveka takve stvari ne potresaju i da se u početku nije baš zapitao zašto su ljudi takvi, na ovaj ili onaj način – hvala Bogu, a ja mogu da zahvalim svojoj zrelosti i refleksija – nije ušla ni na sekundu u našu kuću, u našu svakodnevicu, nije bila u stilu „sivih oblaka“, ali zaista nije uticala na naše porodične odnose“, kaže Anđelka, koja igra ne samo. Joka ali i svi članovi njenog "profesionalnog tima", kako u šali naziva ostale likove - majku, baku, najbolje drugarice, psihologa i astrologa, prenosi Gloria. 

Anđelka Prpić

Foto: E-stock,ČASLAV VUKOJIČIĆ

 

Podsetimo, glumica se udala za izabranika Marka Žugića, sa kojem je u maju dobila ćerku Čarnu. Venčanje je obavljeno u tajnosti, a da će reći sudbonosno da znali su samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji koji su i prisustovali svečanom činu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading