Dragana
Foto: Privatna arhiva/Foto: Miomir Milić

Dragana Mirković dobila je nagradu na Saboru narodne muzike, kada je, prvi put nakon razvoda, progovorila o naslednicima, i istakla koliko je sada srećna.

- Presrećna sam, dobila sam najveću nagradu koju jedan umetnik može da dobije. Ovo nisam očekivala - rekla je ona na početku.

Dragana Mirković

Foto: HappyTV

 

- Kod mene je uvek fantastična atmosfera, ja sam uvek dobro. Mnogo sam jača nego što sam mislila da mogu biti, volim ovu novu mene. Uvek sam nasmejana i vesela, uživam kada imam puno ljudi oko sebe. Ne volim da budem sama. Kad pogledam iza sebe, ne da sam zadovoljna, ja sam prezadovoljna svojom karijerom. Postojim 40 godina, uskoro je jubilej, ja sam izuzetno srećna, počastvovana jednom divnom karijerom - kazala je Dragana, pa otkrila kako se provela na odmoru na kom je donedavno bila sa naslednicima.

- Na odmoru sa decom je bilo super, uvek me obraduju sa nečim, oni su odrasli ljudi, jako dobri i privrženi. Pametni i normalni, čvrsto stoje na zemlji. Ja sam im zahvalna što su uvek uz mene i što me vole, što su ponosni na mene. Marko i Manuela su preponosni na svoju majku, to je najveći uspeh koji mogu da dobijem - iskrena je pevačica, pa spomenula svog sina:

Dragana

Foto: Alo!

 

- Marko nije moj menadžer, on ne treba time da se bavi, ali mi puno pomaže. Samim svojim prisustvom, zapisuje neke stvari. Zahvalna sam mu, jako je ozbiljan u svemu što radi - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading