STRAVIČNE UVREDE NA RAČUN ANĐELE ĐURIČIĆ IZ SPOLJNOG SVETA Hitno se oglasila ona i obelodanila sav prljav veš, a onda šokirala o Maji i Zvezdanu
Foto: Alo/Printscreen

Trenutna dešavanja u kući su izazvala burne reakcije kako zadrugara, tako i mnogih javnih ličnosti. Zvezdan Slavnić je svojim postupcima najavio da je ovo tek početak onoga šta možemo da očekujemo u bliskoj budućnosti.

Tim povodom,oglasila se i bivša Zadrugarka Anja Todorović, koja je detaljno opisala njeno viđenje cele situacije:

STRAVIČNE UVREDE NA RAČUN ANĐELE ĐURIČIĆ IZ SPOLJNOG SVETA Hitno se oglasila ona i obelodanila sav prljav veš, a onda šokirala o Maji i Zvezdanu

Printscreen

 

- Što se tiče odnosa Maja, Zvezdan i Anđela, obzirom da je Anđela ta koja se prva upetljala u zajednicu između Ane I Zvezdana koja je trajala 13 godina, ne znam šta je očekivala da će nju snaći. Uopšte mi Anđele nije žao ni najmanje, jer se sreća ne gradi na tuđoj nesreći - rekla je Anja.

Tvoje mišljenje o Maji i njenim "osećanjima" prema Zvezdanu?

- Što se tiče Maje, kako je ona to jednom rekla: “Neće karma, Maja će”. Između Maje i Zvezdana se videla ta neka hemija, i znalo se da će kad tad doći do toga, pogotovo kad je Taki rekao u čestitci “Pun gas bez kočnica “. Mislim da je Maja to shvatila kao blagoslov i eto, za dan je smotala Zvezdana - kazala je ona.

Da li misliš da postoji neka šansa za pomirenje Zvezdana i Ane?

- Ana je sa tim čovekom provela dosta godina, iako se sve izdešavalo katastrofa, mislim da od tog odnosa nema ništa. Bilo bi bolesno da se oni sad pomire posle svega. Ona ima tu neku emociju i samim tim je logično da će biti ljubomorna na svaku devojku koja ima nešto sa Zvezdanom - rekla je Anja.

I KAMEN BI ZAPLAKAO! Mali Željko postavio srceparajuće pitanje Ivanu Marinković, njegov odgovor šokirao sve! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading