Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ušli su u sukob u emisiji uživo.

Učesnica je priznala, na pitanje novinara da li joj je bilo dosadno sa njim, da joj je u prvi mah bilo zanimljivo sa bivšim košarkašem, a potom istakla da je počeo da je guši onog trenutka kada je postao nervozan,

- Nije, bio mi je jako zabavan dok smo na početku kasnije je bio nervozan, gušio me je stalno - rekla je Aneli.

Aneli Ahmić

Foto: TvPink

 

- Zbog čega sam bio nervozan, šta misliš? Toliki me je blam od ove devojke da nemam komentara, ona je toliko degutantna - dodao je Janjuš.

- On je stalno bio nepoverljiv, nervozan, ništa nije verovao, smatrao me je lakom devojkom, sponzorušom. Ja sam rekla da ću se spojiti možda sa nekim novim ili isto sa Janjušem ali to kad izađemo napolje jer ovde ne možeš da budeš sa nekim zbog ljudi. Verovatno utiču i natpisi i njegovi prijatelji, pa je zbog toga počeo da sumnja u mene. Deluje da je ubijao vreme sa mnom i sad pred kraj želi da me otkači, ja njemu možda jesam bila ljubav, ali to verovarno nije bilo toliko jako da se izdrži do kraja. On se možda uplašio nekih obaveza prema meni, prepao se možda da neće moći da me isprati. Ne postoji šansa da ja ovde budem sa njim opet jer on ima svoj put ovde i to je to - rekla je Aneli.

- Da li te boli to što ti je rekao da si mu samo devojka za se*s? -pitao je Darko.

- Ja da kažem da je on meni pričao o deci i on se prepao tog vanjskog sveta, nesiguran je bio što se tiče toga. Mi smo ovde itekako imali osećanja i radili smo svesno neke stvari. Verovatno on misli da sam ja devojka za se*s i da mi treba taj novac i u fazonu da sam sponzoruša - rekla je Aneli.

Aneli Ahmić

Foto: TvPink

 

- Janjuš je tebe optužio da si lagala neke stvari o Alibabi? -pitao je Darko.

- Ja nisam htela mnoge stvari da pričam o Asminu već sam se kontrolisala, on sad priča da je neko moj objavljivao te stvari. Ja sam čak Asmina ovde itekako štitila i sve što sam govorila, govorila sam sa dokazom o njemu. On za mene nije najgori, po meni je Alibaba veće zlo. Svi znate sa kakvim momcima sam bila i da sam sa svima ostala u dobrim odnosima - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading