"PLAŠIM JE SE" Anita Stanojlović nikada iskrenije o vezi sa Matorom, otkrila nove detalje, pa priznala zbog  čega noćima jeca!
Foto: Printscreen

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora progovorile su o svom odnosu.

-Nije me to sa Anom povredilo jer mi je rekla. Trebalo je da me odvede sa strane, a ne da hvali osobu koja me mrzi. Ja njoj ne bih rekla ispred nekoga da je ponizim i njene uvrede me mnogo više povrede engo da mi kaže neko drugi - rekla je Anita.

-Jesam gruba, imala sam potrebu da joj se izvinim. Rekla sam da ću se truditi da to bude sa strane i vidim da i ona bira šta će kad da mi kaže. Ona danas nije kriva što sam ja loše i nervozna, a da mi je rekla nešto možda bih se izbrecala na nju - rekla je Matora.

-Ja se plašim nje. Plašim se rekacije i kako će mi se obratiti. Onda se rasplačem pa ona bude još gora - rekla je Anita.

-Njoj je sve baš me briga, nema razloga tako da se ponaša. Kako može da dozvoli sebi da se ne našminka i uljudi za večernje emisije. Meni nije normalno da žene stanu ovde kao aveti u pidžami - rekla je Matora.

-Je l' si ti sad odlučila da njoj ideš uz dlaku? - pitala je novinarka

-Možda i to. Milica zna, nekako mislim da sam previše sebe dala i da je to uzalud. Treba da povučem ručnu i da se ponašam prema njoj kao ona prema meni - rekla je Anita.

-Tako je, to je normalno. Ona koliko daje toliko i očekuje - rekla je Matora.

-Mislim da će mi tako biti mnogo lakše - rekla je Anita.

"GRČI TI SE VILICA I DLANOVI" Zadrugaru pala roletna, ne može više da se kontroliše, sledi haos!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading