Anita
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Majka Anite Stanojlović tvrdi da je Matora kriva za Anitinu nesigurnost i njene probleme koje sada ima sa Anđelom Rankovićem, te ljubomorne scene koje mu pravi i priređuje.

Ona se složila sa ćerkom da joj brak sa Matorom nije trebao, kao i da joj je Bog poslao Anđela kako bi je spasao od novih trauma.

ANITINA MAJKA PROGOVORILA O TRAUMAMA Angelina za sve krivi Matoru

Foto: Instagram

 

 

- Anita je jako zaljubljena, lepo joj je u toj vezi, ima sve i kada ti je previše stalo do nečega javlja se i strah da to izgubiš. Ona se plaši i tako razvija filmove i upada u teorije. Još tamo ukućani stalno prebacuju kako će je Anđelo ostaviti pored i ona onda oseća nesigurnost. A Anđelo nije takav tip da joj stalno govori te reči koje ona želi da čuje, on je zreliji, pušta da dela sve pokažu. Anita je jako povređena bila i vuče tu traumu od ranije, a samo treba da se opusti i prepusti, i da ima jaču veru u sebe i da shvati koliko zaista vredi - rekla je Anitina majka i dodala:

- Mislim i ja isto, pre ulaska Anđela, Anita je imala nervne slomove, sama se borila protiv cele kuće, a ipak je ona još uvek dete. Nije poslušala intuiciju, ali nikada nije kasno za novi početak. Drago mi je što je na pravom putu i što je prošlost ostavila iza sebe, ponosna sam na nju ove sezone, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading