Anđelo Ranković
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović imaju veoma turbulentnu vezu, a za njihov raskid je, kako Stanojlovićeva kaže, kriva druga žena.

U pitanju je Maja Rajić, koju je Anđelo više puta pominjao u rijalitiju kao jedinu žensku osobu koja mu nikada nije okrenula leđa.

Anđelo Ranković

Foto: privatna arhiva

 

- Muško-ženska prijateljstva postoje. To su Marta i Maja, one su uvek tu za mene - rekao je Anđelo, a Anita je dobacila da će nakon rijalitija biti otpraćene sa Instagrama, kao i da ne želi da njen partner ima i jednu žensku osobu pored nje.

Anđelo Ranković

Foto: privatna arhiva

 

Tokom burnih svađa koje su imali, Ranković je isticao da će radije raskinuti sa Anitom nego prestati da viđa Maju, što je Stanojlovićevu dovodilo do ludila.

Anđelo Ranković

Foto: privatna arhiva

 

Maja je, kako saznajemo, javnosti nepoznata prijateljica rijaliti učesnika. Ima privatni biznis koji se bavi modom i negom lepote, a kako se može primetiti, vrlo je uspešna.

Anđelo Ranković

Foto: privatna arhiva

 

- Poslovno sarađujem sa njom, pa je znam. Devojku ne zanima rijaliti, ne gleda ga čak ni zbog Anđela, niti je ikada komentarisala njegovu vezu sa Anitom. Kada je odlučio da ponovo uđe u Belu kuću, znam da se baš konsultovao sa njom oko toga. Znači joj kao osoba i njeno mišljenje mu je jako bitno. Vezani su jedno za drugo i druže se godinama unazad. Sumnjam da će sada javno da odgovara na prozivke, jer bi volela da se njeno ime ne povezuje sa starletama i zadrugarima. Nije to njen nivo, ona drži jedan eminentni salon lepote u centru grada i ima klijente koji je veoma cene, a pogotovo jer uskoro planira da se predstavi javnosti, ali kao osoba koja radi u sferi mode, a ne kao nekakva ljubavnica poznata po aferama sa manekenima - rekao nam je izvor blizak Maji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading