Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Rijaliti učesnica Anita Stanojlović razgovarala je sinoć sa Darkom Tanasijevićem i tom prilikom progovorila o odnosu sa Milenom Kačavendom, ljubomori prema Anđelu, a dotakla se i haosa sa Matorom.

Anita je priznala da su oni u nikad boljim odnosima i da to učesnicima bode oči.

- Mi u nikad boljem odnosu nismo bili i to bode ljudima oči verovatno, on ima mnogo više živaca da trpi druge od mene. Ja sam isto dosta mirnija i on je postao posvećeniji, grli me i ljubi, on je mnogo posvećeniji meni, ne znam zbog čega ljudi imajnu potrebe da nas pljuju - rekala je ona, te se osvrnula na reči Milene Kačavende da ona Anita nije njihov nivo.

Anita Stanojlović

Foto: TvPink

 

- Verovatno bi se i ja zapitala da je on imao prave izbore uvek, ja ne znam po čemu sam loša. Ona ima goru prošlost od mene kao i njegove devojke prethodne. Ja osećam netrpeljivopst jer voli da se bori a i konkurencija smo joj, bori se za plasmane i ja uvek govorim da sam najlepša i pobednica pa njih to nervira, takođe ih i ankete nerviraju jer sam od najgore postala najbolja. Ona je o nama pričala sve najlepše na početku, čak mi je davala i savete, ne znam čemu sad ovakva promena, ona je sa svima dobra kao i onda se folira - rekla je Anita.

Anita Stanojlović

Foto: TvPink

 

Stanojlovićeva se dotakla i sukoba sa Jovanom Tomić Matorom i haosa od petka.

- Dobacila sam da trese negu i ona je shvatila to kao da je ja posmatram i nešto radim. Ja sada imam podršku, sve što nisam imala sa njom, a i Anđelo joj ukrao devojke, pa je zato iskompleksirana. Ona uvek misli da ću ja da padnem i da se foliram ali to će teško videti. Ja kapiram da sam ja nju povredila, ali je prošlo dosta vremena i to treba da se završi. Ja sam se vodila time da sam htela da probam sa ženom i šta da radim, mladost ludost. Meni nikad niko nije vređao porodicu kao što je ona i toliko laži izgovarala. Ona je spominjala mog ujaka, a ja ga ni nemam tako da devojka laže. Meni i Anđelu je četiri meseca večeras tako da me baš briga šta oni pričaju, bitno da smo mi zajedno - rekla je Anita.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading