"NA POLA METRA OD VELIKE LJUBAVI" Anita i Filip imali vrelu akciju pored Anđela Rankovića, učesnici ih razapeli potpuno! 00:00 Vip 0
ANITA I FILIP ZATRESLI JORGAN! Pred punom sobom imali žestoku vrelu akciju, nisu marili na cimere! 07:40 Vip 0
TAJNA TRUDNOĆA U ELITI! Ova učesnica ne može da veruje, ostala je zanemela od šoka nakon saznanja! 00:45 Vip 0
ANITINA DRUGARICA PRIPREMA PAKAO ANELI I MAJI! Ni ne slute šta ih čeka, oglasila se i otkrila šokantne detalje! 00:20 Vip 0
"IMAM PREVELIKI PROBLEM..." Filip Đukić nije mogao više da izdrži, skočio i pred svima priznao zašto ne može da bude sa Anitom Stanojlović (FOTO) 18:40 Vip 0
"SVIĐAM TI SE" Anita saterala Luku u ćošak i zahtevala da sve prizna javno, Vujović se potpuno pogubio! (FOTO) 00:50 Vip 0
ASMIN RASKRINKAO ANITU I LUKU! Preneo Aneli šta su tajno radili misleći da ih niko ne snima, Ahmićeva u šoku! (FOTO) 00:35 Vip 0
"DRAŽA MI JE ANITA OD ANELI, PRE BIH SA NJOM NA VEČERU" Luka šokirao priznanjem i brutalno ponizio bivšu: "Ne zaslužuje od mene ništa" 19:15 Vip 0
ANITA DOBILA POKLON OD LUKE Vujović se više ne libi da joj se udvara, Aneli Ahmić je prošlost! 15:10 Vip 0
"REKLA SAM MU DA ODLUČI KOGA ŽELI" Anita Stanojlović progovorila o odnosu sa Lukom Vujovićem, u sve umešan i ovaj učesnik 00:00 Vip 0
ANELI ZALJUBLJENA U ANĐELA?! Ahmićeva raskrinkana u programu, Luka je sve vreme bio samo paravan 17:55 Vip 0
"U PORUKAMA JE BILO SVAŠTA" Stanislav Krofak otkrio sve o dopisivanju sa Anitom Stanojlović, pa priogovorio o ulasku u Elitu! 21:00 Vip 0
"NIJE JE ZANIMALO DETE, NJIH DVOJE SU ISTI" Stanija više ne bira reči, žestoko izvređala Asmina i Aneli: "Psihopata će da nastavi po starom!" 08:20 Vip 0
ZAJEDNIČKA PRIJATELJICA ANITE I UROŠA O KRAHU NJIHOVOG PRIJATELJSTVA Bilo je pitanje dana! 22:39 Vip 0
HAOS KOJI TRESE ELITU! Aneli u suzama i besu ruši sve pred sobom, pobacala sve Lukine stvari (VIDEO) 21:40 Vip 0
HITNO OGLAŠAVANJE LUKINOG OCA! Aneli nije mogao da smisli, a sada stižu šok pokloni za ovu učesnicu, raskrinkao nove planove svog sina 23:20 Vip 0
DUGO SE KRILO! Ova učesnica sprema pakao za Aneli Ahmić u spoljnjem svetu, raskrinkani detalji! 19:50 Vip 0
ŠOK TAJNA RASPUŠTENA! Snimak intimnih odnosa Aneli Ahmić u telefonu Luke Vujovića, krišom ih napravio, haos u Eliti 20:45 Vip 0
DOGOVOR JE PAO! Anita i Asmin zajedno, Durdžić sija od sreće, pomirenje koje niko očekivao nije (FOTO) 19:38 Vip 1
"NEOPHODNA JOJ JE STRUČNA POMOĆ" Bivša devojka Anđela Rankovića urnisala Anitu, nije mogla više da ćuti: "Vreme je da zaštitim sebe i njega od daljih napada" 18:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46