"PROVODIMO SE DOBRO" Anita ne želi više da ćuti o vezi sa Filipom Đukićem, konačno rešila sve da prizna! 23:20 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA ĐUKIĆA Otkrio da li je u vezi sa Anitom nakon što se pojavio snimak, niko nije očekivao ovakav zaplet 19:31 Vip 0
"PREPUMPALA SE, ŠTA URADI OD SEBE?!" Anita Stanojlović je pre operacija bila potpuno druga osoba, šokiraćete se kada vidite kako je izgledala! 14:15 Vip 0
OTKRIVAMO DETALJE VEZE ANITE I FILIPA Pobednica Elite i voditelj se ne odvajaju, a ovako je počela njihova ljubav! 13:45 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ U VEZI SA POZNATIM VODITELJEM! Javno saopštili vest, pršte strastveni poljupci (FOTO) 10:45 Vip 0
"ISKORISTIO JU JE I OSVOJIO TREĆE MESTO" Goca Džehverović osula drvlje i kamenje po Anđelu Rankoviću: "Znaš kad bi on primio nju u četvrto beogradsko koleno?!" 23:05 Vip 0
ŠTA SE DESILO ANITI STANOJLOVIĆ?! Pobednica Zadruge ne liči na sebe, javnost u šoku! (FOTO) 21:20 Vip 0
ANITA ZAVRŠILA HITNO U POLICIJI! Van sebe nakon saznanja da je Matora unajmila ljude da je prate: "Ta bolesnica je na sve spremna, upisala sam te noći broj tablica" 23:30 Vip 0
MATORA PRATILA SVAKO KRETANJE ANITE STANOJLOVIĆ Unajmila druga da je uhodi i snima, a onda sve slao njoj! 22:40 Vip 0
"IMA KOMPLEKSE PONAŠA SE KAO MUŠKARAC!" Anita prvi put o tome zašto je ušla u vezu sa Tomićevom: "Tako to manipulatori rade" 18:50 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS Rijaliti učesnica objavila video, ne liči na sebe! (VIDEO) 11:20 Vip 0
"PRIČALA MI JE DA JU JE BRAT PREBIO I POLOMIO VILICU" Anita Stanojlović potvrdila Stefaninu priču, pa otkrila stravične detalje 10:45 Vip 0
ANITA SPREMNA DA UĐE U ELITU! Suočiće se sa Matorom pred kamerama i raskrinkaće sve, ne želi više da ćuti, šokirala o Stefani Grujić! 16:20 Vip 0
"BILI SMO DANAS..." Anita Stanojlović otkrila sve o pomirenju sa Anđelom: Našao mi je stan blizu njega! 21:40 Vip 0
"PODRŽAVAM JE" Oglasila se Anita, stala uz Stefani Grujić, pa progovorila o mračnoj tajni Matore 15:31 Vip 0
ANITA UHODI MATORU?! Želi da joj se vrati bivša devojka, njen potez ostavio sve bez teksta, gledaoci je urnisali! (FOTO) 01:00 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ U ELITI! Matora zanemela od šoka, učesnici prebledeli, ovo niko nije očekivao! 00:30 Vip 0
ANITA JOŠ UVEK NIJE UKLONILA MATORU IZ ŽIVOTA! Izlanula se u lajvu uživo i otkrila šokantne detalje, spremna sve da oprosti! 00:20 Vip 0
"SIN JE PITA ZAŠTO JE BILA SA ŽENOM" Anita jedva uspela da izbegne objašnjavanje, stidi se odnosa sa Matorom! 14:55 Vip 0
ODBILA PRODUKCIJU ZADRUGE I PAPRENI HONORAR! Anita Stanojlović hoće da se opere od učešća u rijalitiju: ''Zarađuje bolje van Elite'' 12:55 Vip 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 30. APRIL Jarčevi, mogući bolovi u leđima, Device će doneti važne odluke 19:35
JOKIĆ I DENVER ČULI VAŽNE VESTI Nekoliko sati pred meč stigla informacija koja sve može da promeni, tiče se suspenzije 20:43