STAJLINGOM IZNENADIO SVE Ovako se Ša pojavio na svom venčanju, a repeova žena pokazala i burmu, isplivale nove fotografije!
Foto: Alo/Printscreen

Nenad Aleksić Ša izgovorio je sudbonosno "da" svojoj novoj izabranici Vanji Ignjatović, a fotografije sa venčanja podelili su na svojim mrežama.

Naime, Ša je sve iznenadio kada je isplivala prva fotografija sa građanskog venčanja, budući da se nije znalo za njegovu romansu sa tiktokerkom.

Njih dvoje su sada objavili još slika sa venčanja, a ono što je sve iznenadilo jeste reperov stajling.

On je za ovu priliku obukao farmerke i belu majicu, što je sve iznenadilo, dok je Vanja odabrala elegantnu belu haljnu. Ona je, takođe, na svom Instagramu pokazala i burmu.

Inače, Ša je sve urdaio u tajnosti, međutim, nakon što se venčao sa svojom izabranicom otkrio je detalje njihovog odnosa.

- Vanja i ja smo se upoznali pre dve godine. Prošle godine smo se kratko viđali, ali smo izgubili kontakt iz nekih razloga koji su sada nebitni. Nakon "Zadruge 6" smo obnovili kontakt, dosta vremena smo provodili na Tik Toku igrajući mečeve, ponovo smo ušli u priču i jednostavno su se sve kockice poklopile. Ona je neko ko me voli, poštuje, i stavlja na mesto na kojem zaslužujem da budem. To je žena uz koju želim da plovim kroz život - rekao je reper za Alo.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša pred kamerama rijalitija prevario je svoju suprugu Ivanu sa 20 godina mlađom Tarom Simov, sa kojom je raskinuo po izlasku iz Bele kuće.

"SKOČI-MIŠ, SAMO ŽIVI ZA TU STVAR" Aleksandra žestoko oplela po Maji Marinković, a Careve reči će se dugo pamtiti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading