Žena Mikija Đuričića
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Poznato je da je bivši rijaliti učesnik Miki Đuričić bez dlake na jeziku, pa je tako bilo i ovoga puta, kada je bio upitan da prokomentariše odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Miki je Nenada posavetovao da traži devojku svojih godina koja će ga iskreno voleti, kao i da Miona trpi ceo pritisak samo zbog rijalitija i karijere.

Miona, Ša, Vanja

Foto: Ilustracija

 

- Slučajno sam bio gost u studiju kada je Ša ulazio u kuću i on se skoro naljutio na mene, ja mu kažem druže, pa žena te ostavila. On je meni odgovorio kako on ulazi da bi njoj ostao veran i kako bi pokazao da je i dalje voli. Šta reći, on se svaki put zaljubi, to je neka vrsta posesivnosti i nesigurnosti, on nije loš momak i žao mi ga je. Smatram da treba da nađe neku devojku svojih godina, ali on uglavnom nađe neke mlađe devojke i onda ima nesigurnost zbog njihove atraktivnosti. A što se tiče Stanislava on meni dečko deluje kao fin i kulturan i stvarno se za sada odlično pokazao. Meni nije jasno što on nju stalno optužuje kako ga ne voli, ona to sve trpi, pa što onda ne raskinete i skratite sebi muke. Šta ćeš ti sa devojkom koja te ne voli i koja ti ne pruža zagrljaj i poljubac, ona sa druge strane trpi sva ta njegova maltretiranja, ne znam što ne raskine ako joj je toliko loše. Počinjem da mislim da je ona sa njim zbog rijalitija, pritom ona je gledala kakav je on bio u prethodnim rijalitijima i šta je njemu potrebno kada je ljubav u pitanju. Miona bi i te kako pričala sa Stanislavom, ali Ša njoj ne dozvoljava i donekle je u pravu, šta ti imaš da pričaš sa nekim koga si ostavila zbog drugog muškarca, taj Stanislav nije lud da pređe preko svega toga a da se sveti to mi je još veća glupost. Ona je njemu učinila usluga da shvati sa kim je imao posla, bolje tako nego da su se varali iza leđa - bio je Miki bez dlake na jeziku.

Miljana, Ivan

Foto: Ataimages

 

Đuričić se osvrnuo i na njegovog bivšeg rijaliti kolegu Ivana Marinkovića, te progovorio o gnusnim uvredama koje iznosi na račun majke njegovog deteta Miljanu Kulić.

- Nisam to ispratio, ali samo ću reći, da je Miljana i najgora ipak je ona majka njegovog deteta, sutra će to dete da vidi kako otac prska majku, pa kako govore ružne reči jedno drugom, nemoj biti toliki konj. Ipak je on spavao sa njom i trebao je ranije da razmišlja o nekim posledicama, sad treba da preuzme odgovornost za najlepšu ulogu koju je mogao da dobije u svom životu a to je uloga oca i da prećuti na neke njene prozivke, jer ipak znamo kakva Miljana nekada može da bude. To je njegovo dete i njegova krv, ne seju se deca tek tako kod normalnih ljudi, ja sam eto dobio dete, pa nemam više prava na greške koje sam nekada radio, tako treba i on da se usresredi na svoje dete i da gleda njegovo dobro - bio je iskren Miki za Pink.rs.

Podsetimo, kontroverzni rijaliti učesnik Miki Đuričić nedavno je bio u centru skandala, nakon što su javno obelodanje eskandalozne tvrdnje na njegov račun.

Naime, iznesna Jelena Maša, na društvenoj mreži Tiktok, iznela je niz detalja o Mikiju, između ostalog da se kocka, da pozajmljuje pare koje ne vraća, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading