Nenad Aleksić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Nenad Aleksić Ša ponovo je sinoć pokušao da pobegne iz Elite.

Sve se desilo nakon haosa sa Mionom Jovanović, a reper nije mogao da dođe sebi.

On je prvo otišao do ekonomskog dvorišta, a kada je video da ne može da razvali vrata, isto je pokušao da uradi i u hotelu, te je potom otišao i do Rajskog vrta, ali i taj pokušao je bio bezuspešan.

Nenad Aleksić

Foto: TvPink

 

Reper se, pre pokušaja bekstva, slomio na komade i priznao da ne može više da izdrži pritisak.

- Sve dublje tonem i tonem, nikoga ne mogu da podnesem ovde, bolje da sam ćutao kao neki ovde što to rade, Bog nek mi sudi ako grešim. Ono priča o Maji sve kao da je ponižava, videlo se da je njihovo pomirenje bilo lažno, kao da hoće da nametne da je Maja prolazna i da nije za kuću a da mu je ona bitna. Šta je tebi bitno da li se sviđaš Stanislavu treba svom dečku da si najbitnija. Ćutao sam i puštam da vidim šta će se desiti, treba da mu želi svu sreću i da uživa sa mnom a ne da razmišlja o njemu i Maji. Ako se vrati ovom odnosu ona nije normalna, možda bih i voleo da se to desi jer bi se onda spasao jer bih shvatio da devojka nije normalna. Ona mene sad ne sluša njoj je najbitnije da priča sa Anitom - rekao je Ša.

Podsetimo, odnos Mione i Ša tema je u Eliti već nedeljama unazad, a najveći je haos nastao nakon što je ušao njen bivši dečko, Stanislav Krofak.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
MK

06.04.2024 11:10

Ovom čoveku je hitno potrebna stručna pomoć, njegovo ponašanje je uznemirujuće.

Cile

06.04.2024 11:29

Pustite ga više dojadi naplatite mu kaznu i pustite bolesnika