Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/Printscreen

Reper Nenad Aleksić Ša ne može da dođe sebi nakon što je bivši dečko Mione Jovanović ušao u Elitu.

On se ne miri sa činjenicom da će biti neko vreme radvojen od Mione, budući da je među Odabranima, a sada se obratio i produkciji.

Na snimku koji se pojavio na jednoj od stranica koje verno prate dešavanja u rijalitiju, čujemo Ša koji razgovara sa Mionom o pritisku i da više ne može da izdrži.

Nenad je u jednom trenutku izgovorio da će zamoliti produkciju da mu daju zadatak da izađe, a mnogi su ovo protumačili kao direktno obraćanje njima, budući da ga je kamera sve vreme snimala.

Podsetimo, sinoć je u Eliti održana emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević otkrio je da Stanislav Krofak govori da se Miona srozala tokom veze sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Stanislav je juče tokom intervjua rekao da te ne prepoznaje i da ti je proradio ego nakon što je rekao da ga više ne zanima. Stanislav je rekao da nemaš karakter i da ti Ša naređuje šta ćeš ti da kažeš. On je rekao da devojka od toliko godina mora da ćuti čoveku od četrdeset. To su sve njegove reči - rekao je Milan, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

19.03.2024 11:37

Mali ljigavac više nezna šta da radi idalje je sprdnja nacije