Nenad Aleksić
Foto: Printscreen/Printscreen

Odnos Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović tema je u Eliti već mesecima, a njihove svađe često su viralne na društvenim mrežama, međutim, sada je došlo do preokreta.

Reper je, nakon što mu je jasno stavljeno do znanja od strane voditelja i cimera, da preteruje u ljubomori i posesivnosti, odlučio da spusti loptu i pokaže Mioni da može da bude i drugačije.

Snimak njihovog razgovora u dvorištu, u toku žurke, postao je viralan na društvenoj mreži Instagram. Nenad je Mionu pitao da li je bio divan ili predivan, a kada je ona rekla divan, on joj je isto ponovio, očigledno želeći da čuje drugačiji odgovor.

Potom je, kao što se može i čuti na snimku, rekao da napolju nemaju mentoli oko njih i da im niko drugi ne treba, već samo društvo koje poznaju godinama i to je to. 

Komentari ispod pomenutog video snimka samo su se nizali, a mnogi ne mogu da veruju šta je reper izgovarao.

- "Jel moguće da je ovo izgovorio čovek od 44 godine", "Ljudi, on nije svestan šta priča", "Pogubljen je", "Nenad kao da ima 15 godina, a ne 44", "Ovako ni deca u vrtiću ne pričaju. Presmešno", "Mene je blam ovog dečka" - bili su samo neki od komentara šokiranih fanova.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading