Stanislav Krofak
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša prepustili su se strastima u izolaciji, nakon burne emisije, ali onda se desilo nešto neočekivano.

Njih je u naletu strasti i akcije prekinuo Mionin bivši, Stanislav Krofak, koji je uleteo u izolaciji u želji da spava, budući da istu deli sa njom.

Miona, Ša

Foto: TvPink

 

Par se zavukao ispod pokrivača, gde je nastavio da razmenjuje nežnost, a mnogi su konstatovali da je situacija bila veoma neprijatna i da ne znaju kako bi oni odreagovali u datom trenutku.

Miona, Ša

Foto: TvPink

 

Stanislav se skinuo i uvukao u krevet, praveći se da ništa ne vidi, što je dodatna neprijatnost, budući da mu je Jovanovićeva do skoro bila devojka.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jul

13.04.2024 09:38

Ove profile, treba ozbiljno analizirati!!! Ovo je kupleraj,bezlične osobe,kojima je samo novac glavni pokretač,šta smo to postali???

Dragan Niš

13.04.2024 10:46

Ovde se svašta radi zbog novca.Mislim da u izolaciju,ako je po definiciji prostor gde su potršci izolovani od ostalih učesnika ne bi smeli ni da ulaze a koo li da borave drugi učesnici.U početku je trebala čak saglasnost potrčaka da im se neko pridruži u protivnom ne bi se dozvolilo.Očigledno se ili zaboravilo na to ili se ne primenjuje to pravilo, zarad gledanosti.