Miona Jovanović
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša pod budnim je okom javnosti, a njihove svađe i rasprave postale su viralne na društvenim mrežama.

Ono što je posebno privuklo pažnju je sinoćni potez repera dok su bili zajedno u krevetu u spavaćoj sobi.

Miona Jovanović

Foto: TvPink

 

Nenad Aleksić Ša počeo je strasno da ljubi Mionu Jovanović koju je prebacio preko sebe, a nakon toga je udario po zadnjici, zbog čega je ona skočila kao oparena, a poznato je da odnose nemaju jer učesnica ne želi.

Oni su nastavili igrarije u krevetu kao da u sobi nema nikoga.

Miona Jovanović

Foto: TvPink

 

Podsetimo, Dejan Milićević je, gostujući u jednoj emisiji, žestoko opleo po reperu Nenadu Aleksiću Ša i priznao da on sve dobro glumi.

Dejan nije birao reči, a priznao je da njegovi nervni slomovi deluju profesionalno odrađeno.

- Celo moje poimanje ove "Elite" je da je sve preko leta, pre samog rijalitija, dogovoreno. Kada su ušli, počele su čudne stvari da se dešavaju i sada je: "Snađi se ko kako zna i ume". Glad da se još jedna nedelja produži, da se bude aktuelan u javnosti i da se zapamti po nečemu. Mislim, mnogo malo ima toga da se zaprati po dobrom. Ša jeste ušao u crveno, ali ti imaš puno pravo da glumataš i da se pretvaraš. Najgluplja stvar koju kažu kada ulaze je da će da budu onakvi kakvi jesu. Potpuno se slažem sa svakom rečenicom koju je izgovorio Lakić kada je rekao: "Neću da budem onakav kakav jesam, baš hoću da lažem, glumatam i uradim sve u cilju pobede". To je igra - rekao je Milićević.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading