"MAJU JEDE POGLEDOM, ANĐELA MU JE DOSADNA" Bivša zadrugarka otkriva šokantne detalje, ovo je istina koju niko do sada nije znao!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anja Todorović bila je gost emisije ''Pitam za druga''. Tom prilikom, ona je govorila o aktulenim dešavanjima u najgledanijem rijalitiju na nšim prostorima.

Na početku ona je u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' progovorila o odnosu i turbulentnoj ljubavi Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

- Smatram da Miljana voli Zolu, ali ta ljubav je prebolesna. Meni to nema nikakvu perspektivu i ne mogu da podržim i kažem da je prava ljubav. Ta ljubav je bolesna - rekla je Anja, a onda progovorila o simpatijama Zvezdana Slavnića prema Maji Marinković.

- Mislim da Zvezdan Maju jede pogledom, ona je toga svesna i koristi to. Nije Maja nimalo naivna, Anđela je svesna takođe da bi Zvezdan bio s Majom. Njega Anđela smara, naporna mu je, dosadna. On se drži nje jer misli da će Anu više da iznervira tako - poručuje bivša zadrugarka, a onda se osvrnula na svađe Marije i Miljane Kulić.

- To mi je strašno. Kakva god da je svađa s majkom ne bih mogla da pomislim, a ne da izgovorim tako nešto. Marija je za većinu stvari ispravna i u pravu, nije za sve, ali jeste za većinu - rekla je Anja i progovorila o Zvezdanovim reakcijama na pomen imena Ace Bulića, velike ljubavi Ane Ćurčić.

- Zvezdan je ljubomoran na Acu, na pomen podivlja i počne da šeta oko stola. Smatram da žena ima apsolutno pravo, ipak je tu reč o detetu.

ŠOKANTNO OTKRIĆE Anđela Đuričić bila u zatvoru, ovo krije od Zvezdana, pojavio se dokaz! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading