Zadruga 7 Elita
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

"Zadruga 7 Elita" startuje u septembru, a kako i sam naziv kaže, biće nešto drugačija od dosadašnjih sezona popularnog rijalitija. 

Kako je najavljeno, emitovanje programa će ići sa zakašnjenjem od 240 sekundi kako bi se odstranila svaka mogućnost prikazivanja društvenih anomalija na nacionalnoj televiziji, budući da je tolerancija na bilo kakav vid nasilja nulta. 

Takođe, jedna od najvećih promena svakako je i novčana nagrada za koju će se takmičari boriti, a koja je sada duplirana. Umesto dosadašnjih 50 hiljada, u sedmici će glavna nagrada iznositi čak 100.000 evra, dok drugo, treće i četvrto mesto takođe neće kući otići praznih ruku, već sa po 50.000 evra. 

Javnost itekako zanima koji će se to zadrugari pojaviti u "Eliti", a mnoga imena se spominju. 

Produkcija još uvek drži imena takmičara, a kako portal Srbija Danas saznaje od izvora bliskog produkciji, na pregovorima su bile bivša zadrugarka Anja Todorović, kao i mlada pevačica Zejna. 

- Anja Todorović je bila na pregovorima na "Pinku", ne znam da li je potpisala ugovor, nije bila sigurna da će ući zbog verenika, Jovana Cvijetića Cveleta kog je javnost upoznala takođe u Zadruzi, kada su zajedno učestvovali. Takođe, Zejna bi trebalo da se oproba u rijalitiju - kaže izvor blizak produkciji i otkriva da su za ovu sezonu pripremljena brojna iznenađenja. 

Miljana Kulić potpisala ugovor za "Zadrugu 7"

Kamere su uhvatile ispred zgrade televizije Pink najpoznatiju rijaliti učesnicu na našim prostorima, Nišlijku Miljanu Kulić, a ona je otkrila da je došla na pregovore sa produkcijom, te da će ući u Zadrugu 7. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
vuk

22.07.2023 16:43

To su te umetnice, pisci ,naucnici u najavi.

Zoki

22.07.2023 17:36

Kad vidim ko ulazi u zadrugu kao "elita" znam sigurno, neću gledati, zbog učesnika koji dolaze iz Toponice, Kovina i Laze!🤫😪🙏