POKAZALI IZVAJANA TELA! Zbog Anje i Cveleta gore društvene mreže, a ovaj detalj na njenoj nozi su svi primetili i nosi ovo značenje
Foto: Josida Masanori

Bivši zadrugari i rijaliti par, Anja Todorović i Jovan Cvijetić, poznatiji kao Cvele, spakovali su kofere i otputovali u vrelu Grčku, kako bi odmorili.

Ovom prilikom, njih dvoje su se uslikali kraj paže, a pored njihovih izvajanih i zgodnih tela, mnogi su na Anji primetili jedan detalj!

 

Naime, reč je o nanogici koju je nosila na desnoj nozi, koja je svima zapala za oko, pored vitke figure o kojoj se redovno brine.

 

Značenje nanogice

Značenje nanogice u zavisnosti od noge na kojoj je nosite: 1. Leva noga: Većina kultura veruje da je narukvica za gležanj koja se nosi na levoj nozi amajlija ili talisman. Takve narukvice su korišćene kao amajlije za zaštitu nosioca od bolesti i loših predskazanja. Danas nanogica na levoj nozi takođe može ukazivati na to da ste venčani ili vereni sa partnerom, ali i da ste zainteresovani za ležernu ili otvorenu vezu ; 2. Desna noga: Nanogica na desnom zglobu može značiti da ste slobodni i tražite partnera. Ako ste pak venčani i nosite nanogicu na desnoj nozi, poruka koja se prenosi je da ste otvoreni za vanbračne veze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading