Bilal isprozivao Dalilu
Foto: Alo/Foto: Ataimages

U poslednje vreme sve više se spekuliše o odnosu između Bilala Brajlovića i Majine drugarice Anje Todorović

Anja je svog dečka Jovana Cvijetića Cveleta, sa kojim je već nekoliko godina u vezi, navodno prevarila sa Bilalom.

O njihovoj aferi se već pričalo i pisalo, a sve je više dokaza da su zajedno. Navodno se prevara desila kada je Anja boravila sa Bilalom na Jahorini. 

- Cvele je te noći provalio da Anja ide da se vidi sa Bilalom, nije mu odgovarala na poruke, nije mu se javljala, sledeći dan su se posvađali preko telefona. On sumnja na njih dvoje još od Anjinog rođendana, gde je bio i Bilal. Tada se Anja izgubila u jednom trenutku, a i Bilal, a Cvele je krenuo da je traži. Kad je shvatio da ga je Anja prevarila, Cvele je zvao društvo da idu na Jahorinu - govori izvor za "Republiku". 

Bivša zadrugarka, Ana Jovanović, sada je uhvaćena u provodu sa Anjom, a pretpostavlja se da su tu bila i braća Brajlović, s obzirom da je Ana u vezi sa Bilalovim bratom. 

One su zajedno uživale u provodu, u jednom klubu, a zajednički snimak podelile su sa fanovima na društvenim mrežama. Pitanje je momenta kada će Anja i Bilal priznati aferu, a sve je jasnije da se ne razdvajaju.

Kako li će Maja reagovati kada ovo bude saznala s obzirom da joj je Anja dobra drugarica, ostaje da vidimo.

@alo_portal “Tresem se, ruke mi se tresu. Imam veliku tremu. Sanja je zasluzila da se pojavim ovde, iako se ne pojavljujem cesto na dogadjajima.” #alo #alodnevnenovine #elenakitic #sanjavucic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading