Anja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dalila Dragojević, bivša učensica Zadruge, sada voditlejka na televiziji "Hype" ugostila je u svojoj emisiji Anju Todorović, takođe bivšu zadrugarku.

Anja je ispričala da se borila sa anoreksijom, a sada otkrila i da je imala kliničku smrt zbog te bolesti.

- Deca su znala da me zadirkuju kao malu. Smejali su se kako sam upisana, gle šta je obukla. to je bilo u osnovnoj školi - počela je Anja.

- U srednju kad sam došla, tu je krenulo sve. Tad je krenuo i Instagram, ne slike kao sad, ali slikanje, ja sam bila napucanija, nikad debela, ali mišić. Na osnovu mojih mišića su mi pričali da sam debela. To me je baš pogađalo. Nikad nisam roditeljima pričala, borila sam se sama, htela sam da to prebrodim. Tad je krenulo da ja hoću struk da suzim na slici. Gledala sam te aplikacije, da bar na slici izgledam dobro. Krenula sam sama sebe da pritiskam kako ja moram da smršam - govorila je Anja.

- Prvo sam izbacila slatkiše i hleb, onda je to uzelo maha i krenula sam da izbacujem sve živo dok nisam došla do stadijuma gde sam jela jednu jabuku dnevno, i to je to - govorila je kroz smeh Todorovićeva.

- Prošli su meseci i krenuli su da se javljaju prvi problemi i simptomi svega toga, uveče sanjam hranu kad legnem, brojim kalorije u glavi, krećem da gubim kilograme, to se meni sviđa kako sam ja sve mršavija i mršavija, uvek hoću još i još još. Onda je krenulo da mi ne bude dobro: staje mi menstruacija, na osam meseci, padam u nesvest, nisam imala snage više da treniram fudbal. Roditelji su me terali na sve načine i na silu da jedem, ja to pojedem pred njima pa odem i povratim - govorila je Anja pa otkrila kako je doživela kliničku smrt.

- Došla sam iz škole, moji me terali da jedem, pa povratim, da se moji roditelji smire, tada sam dobila i bulimiju, moji su legli da spavaju, ja sam krenula d austanem, tako sam se srušila. Svi su bili u šoku. Msilili su gotovo je. Tata me je izneo na rukama i odveo u bolnicu. Meni su krenuli organi da otkazuju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading