Bilal isprozivao Dalilu
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Voditeljka Dalila Dragojević je sinoć u emisiji "Pitam za druga" ugostila bivšu zadrugarku Anju Todorović. Na samom početku emisije Dalila je otkrila da je dobila informaciju da je Anja noć pre toga bila intimna sa Bilalom Brajlovićem, a potom je pozvala Jovana Cvijetića Cveleta i saopštila mu ovo.

Bilal je snimio glasovne poruke Anji i odgovorio na Daliline optužbe, a takođe je istakao da je spreman da dođe u zgradu televizije Pink na Dedinju, gde se snima pomenuta emisija.

Bilal isprozivao Dalilu

Foto: Ataimages

 

- Samo bih rekao i uputio par poruka za vašu voditeljku, pošto je ona verbalni ubica i veoma oštra na jeziku, nek odmah pokaže taj dokaz za koji priča da ima, jer ja vam garantujem da nema. Ako ga slučajno ima, ja sad dolazim tu gde se to snima, čučnuću na kolena i poljubiti joj ta smrdljiva stopala, zato što je to apsolutna laž.  I druga stvar, ko je rekao tu informaciju? Znači, ako ona nema šta da krije, a ja slobodno dajem šansu njoj da kaže ko je rekao, jer je to laž, tako da nemojte se baviti tim lažima. Znam da nemate pregleda, na ovaj način ih pokušavate skupljati. Tako da veliki pozdrav za sve vas i jedva čekam te dokaze. Ćao! - izjavio je Bilal Brajlović.

Anja je istovremeno dobila i poruku od Irme Sejranić, koja se očigledno nalazila sa Bilalom.

– I još nešto, veliki pozdrav za Dalilu od tvoje drugarice Irme. Ljubi te ruža tvoja – poručila je Irma Sejranić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading