EVO U KAKVOM JE STANJU UHVAĆEN SINIŠA NAKON FOTKE NA KOJOJ SE BEBICA I MARIJA LJUBE Kulićke ne slute šta se dešava napolju, isplivalo potpuno sve (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, diskvalifikovan je iz "Zadruge 6" prošlog meseca.

Nakon njegovog izlaska iz rijalitija svi su se pitali da li se Bebica preselio u Miljanin porodični dom u Nišu, ili je pak rešio da odustane od borbe za Miljaninu naklonost i ljubav.

Bebica je sada na svom Tiktoku objavio snimak sa Miljaninim ocem, Sinišom Kulić, iz kafane. Njih dvojica su sedeli zajedno za stolom, a Bebica je snimio prvo sebe, a potom Kuilića, koji je gledao u telefon. Inače, Miljanin otac retko se eksponira, a sada smo posle dužeg vremena imali priliku da ga vidimo.

Inače, Bebica je nedavno uhvaćen kako napušta dvorište njihovog porodičnog doma, pa samim tim priče o iseljenju nisu tačne.

 

 

Podsetimo, na jednoj od fan stranica se pojavila fotografija na kojoj se vidi da Marija grli i ljubi Nenada Macanovića Bebicu, te su mnogi posumnjali da je došlo do njihovog susreta kada je napustila rijaliti. 

Međutim, ta fotografija je zabeležena još letos kada je Miljana bila u bolnici, a sada je samo zbunila fanove kada je podeljena na društvenim mrežama.

"KLANJAO SAM U RIJALITIJU, VOLIM ŠTO SAM MUSLIMAN" Prva ispovest Dejana Dragojevića nakon promene vere, ne želi više da ćuti, pa otkrio šok stvar!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading