SILOVANJE I PRONEVERA NOVCA Brutalne scene u domu Zvezdana Slavnića, Ana imala ginekološke povrede!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića već nedeljama potresa javnost, a par ne prestaje da iznosi šokantne detalje iz svog odnosa. I dok Ana tvrdi da je godinama trpela psihičko i fizičko nasilje od svog partnera, kao i da ju je Zvezdan nakon batina prisiljavao na seksualni odnos, Zvezdan je negirao sve njene navode i zauzvrat izneo da je Ćurčićeva bila nasilna prema svojoj deci i majci. Milena Kačavenda, Anina kuma i bliska prijateljica, ekskluzivno za Rijaliti plus istakla je da Ćurčićeva još nije iznela sve potresne detalje iz života sa Zvezdanom. Osim toga, Kačavenda se osvrnula i na Zvezdanov odnos s ocem Mokom Slavnićem, ali i s Aninom decom, s kojom je živeo 15 godina.

SILOVANJE I PRONEVERA NOVCA Brutalne scene u domu Zvezdana Slavnića, Ana imala ginekološke povrede!

Printscreen

 

 

- Zvezdan, njegova majka Slavica i Ana trebalo je da pokrenu biznis sa kafom u Srbiji. Trebalo je sve troje da ulože po 6.000 evra, Ani je majka dala novac, a Zvezdan je dao za majku i sebe. Započeli su posao, sve je bilo super, a kada su se pojavili problemi, Zvezdan je prodao stan - rekla je Milena, i dodala:

- Stan je prodao za 60.000 evra, od tog novca  48.000 evra je prokockao. Zadužio je Anu da vrati Slavičin i njegov dug, a na kraju je Anina majka podigla kredit od 15.000 evra da mu se vrate pare. U međuvremenu je Anu krvnički pretukao, a tada su deca prvi put naslutila da nešto nije u redu. Te noći kada se desilo nasilje Ana je iskoristila trenutak kada je on otišao u kockarnicu da pobegne sa decom kod svoje majke, ali su nakon toga usledile njegove jezive pretnje da će ih sve zakopati. Zbog Zvezdana su narušeni odnosi u Aninoj porodici, oni je podržavaju u svemu, ali se plaše da istupe i drže se po strani - rekla je Milena, i dodala da je često morala da interveniše u sukobu između Zvezdana i Ane. Anina ispovest da ju je Slavnić nakon batina prisiljavao na seks, za Kačavendu nije ništa drugo do priznanje da je bila silovana.

- To je silovanje jer tu nema nikakvog pristanka. Nevoljno stupanje u seksualni odnos i s venčanim mužem je silovanje. Ana je čak imala i ginekološke povrede za koje nikada nije želela da ode i izvadi nalaz - rekla je ona za Rijaliti plus.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading