Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Printscreen

Kako je Alo! ekskluzivno objavio, Dušica Jakovljević dobila je otkaz na Hajp televiziji, a vest da je izgubila angažman zbog nepoštovanja osnovnih ugovora o radu šokirala je javnost.

I samo dan nakon što je i sama potvrdila odlazak sa Hajp televizije, voditeljka je uhvaćena ispred Pinka, a kako izvor za Alo! potvrđuje, uspela je da se vrati u ružičasto jato i potpiše ugovor sa Željkom Mitrovićem.

- Dušica nije dugo razmišljala o otkazu koji je dobila, već je rešena da ne ostane bez ikakvog angažmana preuzela stvar u svoje ruke i stupila u kontakt sa Željkom i Milicom Mitrović. Iako nije imala lepe reči za njegovu televiziju nakon odlaska, shvatila je da joj ništa drugo ne preostaje nego da pokuša da se vrati tamo gde je radila čitavu deceniju - navodi dobro upućen izvor za Alo!, i dodaje:

Dušica Jakovljević

Printscreen

 

- Bila je spremna na svaki vid dogovora, pa čak i na to da više ne vodi isti format emisije. Posle nekoliko dana višesatnih razgovora, uspela je da se dogovori sa Željkom, ali i njegovom suprugom Milicom, i potpisala ugovor koji se po malo čemu razlikuje od prethodnog, te je ipak pristala da da vodi isti format emisije, Elitu 7 - naveo je izvor, i otkrio da je Željko stao uz voditeljku zbog činjenice da imaju bogatu poslovnu istoriju, ali i činjenice da ima dvoje dece.

- Iako im je rastanak bio ružan, Mitrović joj je i po odlasku na Hajp poželeo samo najbolje. I ona je dobro znala da će retko ko moći da toleriše slobodniji način rada na koji je ona fakat navikla na Pinku, i često je govorio da je pitanje meseca kada će se vratiti na Pink. Zato su i on i njegova supruga Milica prešli preko prozivki koje im je javno uputila i nisu hteli da idu u dublji javni rat s njom. Krajem nedelje će i zvanično početi s emisijom, i nema sumnje da je povratkom u ružičasto jato već napravila zapažen privatni rijaliti - zaključio je izvor za Alo!.

Dušica se ovim povodom kratko oglasila.

- Ne bih davala nikakve komentare na tu temu. Ovih dana želim samo da se odmorim, ne želim da komentarišem kako profesionalni tako ni privatni život - rekla je voditeljka za Informer. 

 

Sasa Mirković

Printscreen

 

Saša: Molio sam je da ide na lečenje!

Kako vlasnik Hajp televizije Saša Mirković tvrdi, Dušica je pretila bivšim koleginicama koje su joj doskoro bile rame za plakanje i oglušila se o njegove molbe da ide na lečenje od narkotika.

„Dušicu sam nekoliko puta zamolio da krene na lečenje i da prekine s konzumiranjem narkotika. Umesto toga ona je izabrala kontru. Stvarno joj želim da se sto pre otkači od te pošasti kako bi mogla normalno da funkcioniše i da ne preti bivšim koleginicama koje joj nisu krive što je odabrala ko*ain umesto dece, posla i normalnog života“, napisao je Mirković na svojim društvenim mrežama.

Piše: Ekipa Alo!.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading