PROFITIRALA Ana od Zadruge inkasirala 100.000 evra
Foto: Alo/Printscreen

Žena o kojoj danima pričaju Srbija i region definitivno je Ana Ćurčić (46). Do pre samo par dana anonimna dama, preko noći je postala paradigma jake i samosvesne žene koja je rešila da svoju životnu priču, kao i odbranu svog lika, dela i integriteta iznese javno, pred kamerama i milionima gledalaca koji prate rijaliti šou-program Zadruga 6.

Bivša nevenčana partnerka Zvezdana Slavnića lomila se neko vreme da li da postane stanovnik „bele kuće“, ali kada je shvatila da učešćem može da naplati godine patnje, kao i sramotu i razočarenje koje joj je Slavnić priredio, pristala je da postane zadrugarka.

PROFITIRALA Ana od Zadruge inkasirala 100.000 evra

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Izvor blizak Ćurčićevoj otkriva za Rijaliti plus visinu honorara, kao i uslove pod kojima će biti isplaćen, kao i Anin plan.

- Svesna važnosti njenog ulaska, kao i težine priče koju će izneti u nedeljama koje slede, Ana je od produkcije dobila fenomenalnih 100.000 evra - počinje izvor i dodaje:

- Njoj je pre ulaska unapred isplaćeno 50.000 evra, a druga polovina po ugovoru koji je potpisala sačekaće njen izlazak.

Kako je pre pet meseci konačno shvatila da joj je život sa Zvezdanom više oduzeo nego dao, izvor otkriva da se Ana presabrala, razmislila i rešila da naplati sav onaj novac koji je u njega ulagala, a koji je on bukvalno prokockao.

PROFITIRALA Ana od Zadruge inkasirala 100.000 evra

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- U njihovoj vezi njegovo kockanje predstavljalo je veliki problem. Samo sedam dana pre njegovog ulaska u rijaliti ona je htela da ga ostavi jer je pogazio obećanje da se više neće kockati i gubiti novac koji ona zarađuje kako bi njihova porodica imala što bolji kvalitet života. Ne toliko iz osvete koliko iz principa, koji joj je sada jedina vodilja, Ana je rešila da od Zvezdana traži i njegov deo honorara na ime kockarskih dugova koje je umesto njega ona vraćala. Namera joj je da pored novca koji je ispregovarala od Zvezdana traži i deo njegovog honorara koji će produkcija tokom trajanja rijalitija preusmeravati na njen račun - završava izvor za Rijaliti plus stavljajući naglasak na činjenicu da je Ana rešena da ovaj put sa Slavnićem raščisti za sva vremena.

PROFITIRALA Ana od Zadruge inkasirala 100.000 evra

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podržavaju je bivši muž i momak

Da je čvrsto rešena da se otrese tereta, Ana je potvrdila i u Zadruzi objašnjavajući kako se oseća i zašto je pristala da postane deo rijalitija.

- Sve je ovo život. Ja sam Zvezdanov prijatelj bila... Ne mogu više ni da govorim o tome. Nisam ovde došla da bih peglala priču. Oko za oko, zub za zub! Mene niko nije izdao kao on - rekla je Ćurčićeva i navela od koga je sve dobila podršku za ulazak:

- Prvi momak me je podržao kad je čuo da ulazim ovde, kao i moj bivši muž. On neka šalta Anđelu od jutra do mraka. Ne stidim se sebe, svi smo mi polupani - ispričala je Ana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
vesna

31.01.2023 09:48

Sve su Ana i Zvezdan to isplanirali pre ulaska zvezdanovog u rijaliti Anđela je samo koletaralna šteta

Mira

01.02.2023 03:13

Za velike pare prljav veš koliko hoćeš-ružno je to,ispod svakog nivoa.Zanima me jel taj Zvezdan ima neku školu?Bar neku preokupaciju osim što je prevrtao devojke i bio Mokin sin.Prazan je to život,hedonizam-tužno! A najgore je što se žene upecaju na takve tipove.