SASULA JOJ SVE U LICE Marija Kulić nikada brutalinija prema Aleks, pomenula joj Zvezdana: Nije dočekala da on prelomi, a Filip je odmah
Printscreen

Aleksandra Nikolić je dobila hipotetičko pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca", a odnosilo se na to da ju je Dejan Dragojević ostavio. Nakon njenog izlaganja, reč od voditelja Milana Miloševića dobila je Marija Kulić.

- Što se Aleksandre tiče, ja sam još pre mesec dana pričala neke stvari, ona je rekla da se ovde neće desiti da ostavi Dejana. Nije tačno "Daleko od očiju, daleko od srca". Ovo je Aleksandrin karakter. Ja sam očekivala da se ovo desi još pre Filipa. Ona se i pre Filipa zaljubila već - rekla je ona i dodala:

SASULA JOJ SVE U LICE Marija Kulić nikada brutalinija prema Aleks, pomenula joj Zvezdana: Nije dočekala da on prelomi, a Filip je odmah

Printscreen

 

- Ovo se samo desilo jer joj je Filip prišao. Nije dočekala da taj drugi čovek prelomi, a Filip je odmah. Jasno se videlo da planira da uđe u vezu sa njom. Filipa ne krivim. Aleksandra je, gledajući prošlu sezonu šta je radila, apsolutno je oprala Dalilu. Uradila je isto sa istim čovekom sa kojim je Dalila to uradila. A pričala je da je Dejan najveća ljubav njenog života. Trebalo je da kaže još kad se zaljubila u drugog. A pošto nije ni tada, ni sada, ona je neispravna. Trebalo je da ustane odmah i kaže. Tada bi bila ispravna. Ona Dejana nije volela, zato je to uradila. Filip je njen tip momka. A možda Filip nije primetio, nisi jedini koji joj se dopao ovde. Sad su devojke počele prvo da imaju odnos, pa da ostave momka - istakla je Marija.

OVO JE IMALA DA KAŽE Nakon sazanja da je Dejan ostavio, Aleks mu poručila: Daleko od očiju, daleko od srca

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading