Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Majka Miljane Kulić, Marija, osvrnula se na raskid Aneli i Janjuša i žestoko oplela po ovom paru.

Ona misli da je Aneli u vezi sa Markom kako bi Asmina napravila ljubomornim i smatra da uopšte nije naivna.

- Jesu raskinuli, ali da ti kažem, oboje preteruju. Slušala sam intervju kod Darka, nije to da ona ne zna šta radi, ona mu namerno govori da je kockar. Ja sam znala da ona tera inat samo Asminu sa Janjušem - rekla je Marija, a onda se osvrnula na sukobe koje često imaju Aneli i Maja:

Marija Kulić

Foto: ATA Images

 

- Maja je devojka koja ne može da podnese da je neko menja u odnosu i ona sa svakom devojkom koja bude bila sa njenim bivšim partnerima, neće biti u dobrim odnosima. Neće ih podnositi jer je sujetna, jer: "Kako da zavoli neku drugu Janjuš posle nje". Od samog starta je ona sujetnija prema Aneli, nego Aneli prema njoj. Za Maju sam volela da je ostala dostojanstvena, bila bi joj najbolja sezona, međutim, ona uđe da se zavuče u najzanimljiviji odnos. Ja sam očekivala kada je ušao Stanislav da će Maja da bude sa njim. Ova izolacija jeste produžena, ali ja ne vidim da će nešto da se desi. Maja voli da pravi devojke ljubomornim, kao i sa Zvezdanom prošle godine. Maja zna gde joj je mesto, ubaci se tamo gde treba - zaključila je Marija za Pink.rs.

Podsetimo, Aneli i Janjuš žestoko su se sukobili u dvorištu Bele kuće, pale su strašne uvrede, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading