Marija i Miljana
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Vest da je Miljana Kulić navodno ponovo u drugom stanju odjeknula je u javnosti.

Opšti haos nastao je nakon što je Alo! prvi pustio snimak na kom ona izgovara da je trudna i pokazuje u kameru dve crte.

Sada se za domaće medije oglasila i njena majka Marija, besna kao ris, te prokomentarisala ćerkinu navodnu trudnoću.

- Poremećen joj je ciklus, ona često sumnja u to da je trudna. Ne pratim redovno. Mislim da se to poremeti od načina života. Jedna devojka nije dobila 6 meseci, jedna cele sezone. Ona je mnogo oslabila verovatno neki hormonski poremećaj. Ne verujem da je istina - rekla je Marija.

Miljana Kulić

Foto: Instagram

 

- Kako da reagujem? Ima 30 godina i ne zna da vodi računa o sebi. Nije mala ni maloumna da ne može da vodi o sebi računa. Niti ima stabilnu vezu niti je u braku niti ima odnos kako treba da bi rodila dete. Ima Željka, ne treba joj još jedno dete u ovom trenutku - nastavila je.

- Mora da vodi računa šta radi i kako radi. Najlakše je roditi dete. Potrebno je mnogo odricanja da se dete izvede na pravi put. Koliko znam svake sezone je tamo, kada će ona da čuva decu? Ja sam bolesna, i moj suprug. Bez obzira na godine, meni je zdravlje narušeno i ne bih mogla pored Željka da čuvam još jedno dete. Zna valjda do čega dovode nezaštićeni odnosi. Pitam se samo ko će joj čuvati to dete - zaključila je Marija za Blic.

Podsetimo, Miljana se šetala po Beloj kući, a u jednom trenutku je uperila rezultate ka kameri pokazala dokaze o trudnoći. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
nina

13.04.2024 20:34

Izmislila trudnocu da bi bila u centru paznje Prosle godine pricala da je stavila spiralu Sad ce obe da glume ludilo