Marija Kulić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Marija Kulić, majka rijaliti učesnice Mljane Kulić, oglasila se nakon svađe koja deslila između njene ćerke i Ivana Marinkovića.

On je u sinoćnoj emisiji izjavio da je spreman da zakopa ratne sekire sa porodicom Kulić jer je Miljana majka njegovog sina, a ona je tvrdila da njega mali Željko ne zanima, te da sve radi zbog gledalaca.

Ivan

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Marija je podržala svoju ćerku i žestoko oplela po Marinkoviću.

- Naravno da se folira. Kada se vratila od lekara, prvo je pitao kako se gleda napolju na goruće teme, a onda tek, kako je Željko. To je ona noćas i rekla. Džabe mu što pokušava da sakrije svoju nazainteresovanost, bitno je da, ne ljudi, nego mi koji smo uz Željka vidimo kako stoje stvari - rekla je Marija, pa dodala:

- Po stoti put je dokazao da je čovek bez empatije, bez ljudskosti, bez poštovanja prema onima koji čuvaju i brinu i sa mnogo ljubavi čuvaju decu koju je on napravio i hvala Bogu pa i deca uviđaju ono što treba, sami, koliko mogu za svoj uzrast. Ivan je jedan samoživnik, ološ kome su deca na poslednjoj rupi na svirali, a možda ni tamo. Takvi ljudi nisu zaslužili ni da budu na televiziji, nikako, da ne bi bili primer ostalim ološima koji će reći: "Pa i Ivan je tako". Kod mene bi živeli samo na hlebu i vodi, a vazduh bi udisali kroz malo prozorče - dodala je Marija.

Marija u Nišu

Preentscreen

 

Marija je otkrila da Željko nije jedini sa takvom sudbinom, kao i da društvo trebalo da osudi ljude kao što je Ivan.

- Nije naše dete jedino, nažalost, puno je dece sa takvom sudbinom, ali društvo treba osuditi takve ološe na svakom koraku jer osuda društva, okoline, je najmerodavnija - rekla je za "Espreso".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zlata

13.04.2024 21:30

Ajde bre pustite ivana vise goca i kulice pustite coveka na mirugledajte sebe a ti Lelo voli svog oca nemoj da slusas laz svi gresimo i tvoja majka i ne odrici se svog oca jer raso nikad ne moze da zameni marinkovice ljubimte