Marija Kulić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Bivša rijaliti učesnica i majka Miljane Kulić, Marija, reagovala je nakon što je Milena Kačavenda vraćena u Elitu, uprkos lošem zdravstvenom stanju njene majke, za koju je rekla da je u komi i na samrti.

Marija, poznata po britkom jeziku, nije krila da je kivna na Milenu zbog ovog postupka, i kako ona kaže "neljudskosti".

Marija Kulić

Foto: Instagram

 

- Čitam nova obaveštenja i ostala sam u šoku zbog još jedne neljudskosti koju sam jutros saznala. Milena Kačavenda je ostavila majku na samrti i vratila se u Elitu. Gospode bože više od ovakvih odrona, sačuvaj i sakloni. Gde i kako je ona živela? Pa ja u životu za svojih 49 godina nisam čula ovako nešto - napisala je vidno šokirana Marija, a javnost je takođe zabezeknuta zbog njenog postupka, što se i moglo videti u komentarima.

Podsetimo, Milena Kačavenda juče je hitno izvedena iz Elite nakon što je saznala da joj se majka nalazi u teškom zdravstvenom stanju. Milena po po povratku u studio otkrila i detalje.

- Saznala sam da mi je mama u jako teškom stanju. Mama mi je na odeljenju intenzivne nege u Zemunskoj bolnici, videla sam hirurga koji joj je juče operisao mozak. Ranije su joj bila oba bubrega otkazala. Bila je stabila, ali sam bila svesna rizika koji nosi moj ulazak u rijaliti. Nešto se iskomplikovalo - rekla je Milena, pa dodala:

- Juče je pala u bolnici, pojavio se hematom na mozgu, noćas je operisana. Sad je na respiratoru, u komi. Životno je ugrožena. Kad sam krenula nazad ovamo, osetila sam se kao da se vraćam kući. Mislim da će mi ovde biti najbolje. Tu je bivši suprug, deca, ostavila sam sve zbrinuto. Drago mi je što sam je videla. Rekla sam joj šta sam imala. Pozdravila sam se sa njom - zaključila je Kačavenda kroz suze.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoka

05.04.2024 13:07

Bravo Marija...ostaviti majku...sve zbog para.Majka je jedna a para ce biti.... To sve govori o Mileni.