ROBIJAO JE SA KRISTIJANOM Oglasio se čovek koji je pretio da će NAPRAVITI PLJESKAVICE od Golubovićeve nerođene bebe
Foto: Vladimir Marković

Kako mediji prenose, čovek koji je pretio da će od Kristijanove nerođene bebe "napraviti pljeskavice" je njegov bivši cimer iz zatvora. 

Naime, Đurko Uhelja Keš, kojeg je Golubović navodno pretukao dok su bili u zatvoru, nastavio je sukob sa bivšim zadrugarom i po izlasku s robije.

- Kristijan i njegova žena izjavili su da sam im pretio smrću i jesam, ali sam se izvinio zbog toga. Oni su pričali o meni svašta, da sam silovao rođenu sestru, da sam silovao mačke i mnoge druge gluposti. Prljaju moje i prezime. Tog čoveka znam ceo život. Nažalost, od malena sam bio u tom svetu, od 12. godine sam radio za jednog jakog čoveka. O Kristijanu znam pravu priču, i ko je i šta je. Nisam hteo da iznosim ništa preko društvenih mreža - rekao je on.

ROBIJAO JE SA KRISTIJANOM Oglasio se čovek koji je pretio da će NAPRAVITI PLJESKAVICE od Golubovićeve nerođene bebe

Printscreen

 

Uhalja je naveo da ga je Golubović čekao kako bi se obračunali, ali da je on izbegao sukob i pozvao ga na "fer plej".

- Pre tri večeri čekao me je na Zvezdari, tražio me je, navodno sam, ali nije bio sam. Javili su mi drugovi, nisam hteo da odem jer bismo opet svi živi zaglavili zatvor. Ko zna koliko bi to daleko otišlo, bolje ovako. Na lajvu sam mu pisao da izađemo da se pobijemo jedan na jedan, muški, kao što je to bilo nekada. Međutim, on je mene i sve moje drugare mutirao i napravio se lud. Izjavio je da neće da se izvinjava za to što je izneo klevete. Zna se zašto sam bio u zatvoru, nisam ni manijak, ni silovatelj, baš suprotno, takve sam lomio u zatvoru. Pao sam kao klinac za razbojništvo sa smtnih ishodnom, slučajno sam upucao čoveka, kasnije za još nešto, ali nema veze s vezom to što on priča.

ROBIJAO JE SA KRISTIJANOM Oglasio se čovek koji je pretio da će NAPRAVITI PLJESKAVICE od Golubovićeve nerođene bebe

Foto: Vladimir Marković

 

Na pitanje šta bi poručio Kristijanu, on je odgovorio:

- Kristijan mi se nije javljao jer ne sme, hrabar je samo preko mreža. Mi ćemo kad tad da se sretnemo. Kada bi ga sreo izvinio bi se za te pretnje, i opet bih ga pozvao jedan na jedan.

Podsetimo, Kristijan je nedavno za Alo! dao izjavu povodom jezivih pretnji koje su on i Kristina dobili. 

- Naravno, Kristina se jako uplašila, ali prvenstveno moje reakcije. Ona dobro poznaje moj karakter i narav. Zna kako reagujem u ovakvim situacijama. S obzirom na to da imam nenormalno iskustvo, ovo doživljavam kao sprdnju degenerika opijenog drogom i alkoholom zbog čega je jedva svestan težine izgovorenih rečenica. Mogao bih da shvatim da neko želi da mi se osveti, da je postojao bilo koji razlog da mi neko na taj način vređa i preti najvoljenijim osobama - rekao je Kristijan, i otkrio da nasilnika neće prijaviti nadležnima.

- Ovo je haos za koji lično smatram da se ne može otkloniti ukorima i dijalogom. Nikada nikoga ne prijavljujem ni za šta - rekao je on tada.

ZADRUGARKE SE POTUKLE Anita se zaletela na Jelenu Golubović, obzbeđenje hitno reagovalo (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading