BUDUĆI ZADRUGARI PROGOVORILI PRED KARANTIN! Rijaliti učesnici otkrili da će praviti haos u Beloj kući, a on je već bacio oko na ove cimerke (VIDEO)
Alo! Ilustracija /J.V.

Sve je spremno za spektakularni početak Zadruge 6, a u prilog tome govori i to što se zadrugari polako pripremaju za karantin budući da im je danas i sistematski pregled uoči ulaska na velelepno imanje.

Naime, naša ekipa zatekla je Ivana Neškovića i Anu Spasojević i tim povodom proćaskali smo sa njima da vidimo šta se to promenilo od snimanja profila, pa do sada.

Ivan je istakao da je čuo da njegova bivša iz rijalitija "Bar" ulazi u Zadrugu 6, otkrio da li mu je pisala neka zadrugarka, a onda obelodanio i da su mu neke rekle da im čuva mesto u krevetu.

Ana Spasojević je bila skromnija i istakla da ne ulazi kao najveća zvezda, dotakla se i činjenice da su je muvali neki stariji učesnici, a onda otkrila i da se ne kaje zbog svojih poteza.

Šta su Ivana i Ana rekli za naše kamere pogledajte u video prilogu u okviru teksta.

DRAGO MI JE ŠTO JE VIDELA KO JE ON ZAPRAVO Majin otac obrnuo ploču i ocrnio Pecu Raspopovića, pa otkrio da li mu je nudio vijagru

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading