PLJUSKOVI, KIŠA, GRMLJAVINA I MALO SUNCA Ovo je detaljna prognoza za predstojeće praznike!
Foto: Alo/Foto: RINA

Kako je za Alo! istakao Ivan Ristić, već od 2. maja počinje postepeno pogoršanje vremena, koje će trajati sve do sredine maja, kada nas očekuje kraća stabilizacija. Na najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs očekuju nas lokalni pljuskovi sa grmljavinom, sa temperaturom do 25 stepeni.

Ivan Ristić

Masanori Jošida

 

- Od nedelje 28. aprila ponovo se očekuju letnje temperature koje će ići i preko 25 stepeni. Vraćamo se u kratke rukave, a rashlađivaće nas samo jugoistočni vetar. Za Prvi maj, posle svežeg jutra, dan će biti topao sa puno sunca i malo oblaka sa pojačanim jugoistočnim vetrom u Podunavlju i Pomoravlju. Dnevna temperatura biće između 24 i 29 stepeni - rekao je Ivan Ristić za Alo!, i objasnio da nas lepo vreme ipak neće poslužiti za uskršnje praznike.

- Od četvrtka 2. maja počinje nestabilni period, biće sve više oblaka koji mogu da donesu kišu i lokalne pljuskove praćene vetrom. Kako se budemo približavali Vaskrsu, temperatura će biti u blagom padu i kretaće se u granicama normale za početak maja, odnosno od 20 do 25 stepeni. Na sam dan praznika vreme će biti promenljivo oblačno sa kraćim sunčanim intervalima, lokalnim pljuskovima i kišom praćenom grmljavinom i pojačanim vetrom. Jutro će biti sveže sa minimalnom temperaturom od 10 do 15 stepeni, dok će se dnevna kretati između 20 i 25 stepeni. Promenljivo vreme očekuje se i nakon Vaskrsa, sve do sredine maja, kada se očekuje kraća stabilizacija vremena - rekao je Ristić za Alo!.  

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading