DEJAN NAPRAVIO HAOS U TRŽNOM CENTRU Dragojević psuje, pobesneo na kasirku kada mu je ovo izgovorila, nije mogao da se suzdrži (VIDEO)
Printscreen

Od kako je napustio Dejan Dragojević napustio rijaliti on ne stiže ni da odmori, te je stalno na relaciji Novi Sad - Beograd, a prolazi i kroz razne situacije budući da ga sada svi prepoznaju.

Naime, Dejan se danas oglasio na svom Instagramu kako bi sa svojim pratiocima podelio koliko ga je razbesnela kasirka. On je bio 10 meseci u Zadruzi te nije znao da se kese naplaćuju, i to 20 dinara.

Dejan je išao da kupi majicu, ali da ga je devojka na kasi pitala da li želi kesu, koju je rekao da hoće.

- 20 dinara? Za šta 20 dinara? - vikao je Dejan u kameru dok je objašnjavao.

On nije mogao da veruje šta mu se desilo, pa je čak na kraju snimka i opsovao.

Podsetimo, Dejan Dragojević je pobednik pete sezone Zadruge i on je osvojio 50.000 evra, a Dalila kao drugoplasirana dobija montažnu kuću od 40 kvadrata.

SKINULA SE LUNA! Đoganijeva zapalila mreže, minijaturni bikini i silikonske grudi u prvom planu, a ovaj detalj svi komentarišu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (17)

Loading
Xx

16.07.2022 06:57

@karadjordje - Mi smo ga u zvezde ukivali, a on se ponaša seljački i divljački za 20 din..FUj.

Zz

16.07.2022 10:20

@karadjordje - Stipsa, primitivc, "seljak" koji je prefrigan i lukav ( uzvinjavam se čestitim ljudima sa sela i ne spada Dejan neđu njih ) i pokvaren do krajnosti. Zaista ima nekoliko lica i korusti ih prema potrebi. Ali, uvek pukne i razotkrije se. Istina, preživeo je pakao, pun je gneva i osvete i sada želi da se pokaže porodici, Dalili i svetu kako je on uspešan, snažan, harizmatičan,. Ali, nije Dejan snažan, njega vodi samo bes i osveta i počeo je kao ženturača da preti otkrivanjem nekih tajn. Koga više briga ko je sa kim imao sex, zanimljivi su bili samo Car i Dalila.. Dejanova snaga su bili Sandra i Đedović, a Karić i Fran su ga uvek branli i opravdavali u sukobu sa Dalilom i nalazili opravdanje za njegove ispade. Mića se uključio na samom kraju i tešio ga. Porodica Dragojević je dobila natrag Dejana zahvaljujući Đedoviću i Rešićki a Dejan ih je strahovito izvređao i odbacio u jednom trenutku kao što je nekad odbacio svoju porodicu. Eto, to je Dajan, nezahvalan, škrt, pakostan,osvetoljubiv i, nikad se Dejan neće promeniti. Voleo bih da grešim, voleo bih da Dejan se izleči od svih trauma, poniženja i ostalog kroz šta je prošao i postane dobar sin, brat, prijatel., a jednog dana i dobar dečko nekoj devojci. Sada je sve gluma i planiranje šta će i kad reći i iskorištavanje Aleksandre kao promocije nove ljubavi i zaborava Dalile. Nije on zabiravio Dalilu, njeena snaga i inteligencija kao i njena kvarnoća davali su snagu Dejanu da "pliva" u svetu "popularnih".

Golas

15.07.2022 23:34

U Šepku se nije naplaćivala kesa,dok se malo navikne da je došao sa sela u grad,biće on ok😀

Dzeki

16.07.2022 00:21

Stipsa bio i ostao. Sada neka čuva i gomila kese, kao sto je u Zadruzi štekao hranu. Fuj!

Jjjjj

16.07.2022 05:33

Kesa vredi vise od njega....dno dna...

Ђура

16.07.2022 06:07

Ништа необично . Шта треба очекивати од обичног дрипца који због пара дозвољава да му супруга спава са другим !

Maja

16.07.2022 07:00

Vidi njega sto se usprco od kad je oostao popularan, ju ju ju. E dragi decko, sa takvom glavom, ono javno varanje si itekako zasluzio. Iscudjava se kao dete, ruzno za videti.

As

16.07.2022 07:01

Kese se naplaćuju par godina.Nije on ni ulazio u prodavnicu ranije.

Tacka

16.07.2022 07:35

Kese su pocele da se naplacuju mnogo pre...

Olja

16.07.2022 09:04

Ne razumem,svi ga uzdizete i glasate za njega,a sad ga pljujete.Ni jedan pozitivan komentar.Nisam nikad bila za njega ni za njegovu bivsu...

Бла Бла

16.07.2022 09:22

Јадан ли је...утриповао да је сад нешто с биће ништа!

Ljiljana

16.07.2022 14:55

Možete samo da ga mrzite, i tako komentarišete. Sa kim je živeo, pa naravno sve je loše pokupio od dudlare. Zamisli napravio haos za 20.din.za kesu. Smešni ste. On je bio i u Parovima, znači da nije sada postao popularan. Idemo Dejane dalje dignute glave. Srećno! A pognute glave neka idu svi oni koji i treba. Fran, Đedović su mu baš bili prijatelji. Lupate kao otvoren prozor.