PRASICE ZLOBNA, ODVOJILA SI SINA OD MAJKE! Ana Korać besna kao ris nakon što je Dalila nazvala prostitutkom, momentalno se oglasila i udarila nikad jače!
Foto: Alo/ilustracija

Rijaliti zvezda Ana Korać odgovorila je na prozivke Dalile Dragojević, učesnice pete sezone Zadruge.

Naime, Dalila je tokom svađe sa Filipom Carem potkačila Anu Korać, bivšu devojku Davida Dragojevića, rođenog brata Dejana Dragojevića.

- Mene Dragojevići nisu prihvatali zato što sam druge vere, zato se pričalo da će da se okrene prasence kad ja dolazim. U kuću im je dolazila najveća prosti***ka, a ja sam problem - negodovala je Dalila, budući da je Biljana, majka braće Dragojević, Anu prihvatala za snaju, dok se, kako se godinama priča u medijima, žestoko protivila braku svog mlađeg sina Dejana i Dalile.

PRASICE ZLOBNA, ODVOJILA SI SINA OD MAJKE! Ana Korać besna kao ris nakon što je Dalila nazvala prostitutkom, momentalno se oglasila i udarila nikad jače!

Printscreen

 

Ana je nakon ovih Dalilinih reči rešila da joj uzvrati na brutalan način.

- Ne mogu da ostanem nema na količinu gluposti koje je izgovorila ta moralna gromada. Sve što je izgovorila moraće i da dokaže - rekla je Ana na početku razgovora, pa nastavila:

- Tačno ja sam dolazila u kuću Dragojevića, naravno da su me prihvatili jer sam normalna, dobra devojka bez trunke zla u sebi, za razliku od prasice koja svima želi zlo. Ja tu kući nisam ukaljala kao ona, i nešto što je najgore od svega, razdvojila sina od majke. Da li svojim vračanjem ili zlobom, to samo ona zna. A pritom, tog sina najniže ponizila jer se na njegove oči s*ksala sa drugim muškarcem, dok je bila sa njim u braku, šta reći više? - dodaje ona.

PRASICE ZLOBNA, ODVOJILA SI SINA OD MAJKE! Ana Korać besna kao ris nakon što je Dalila nazvala prostitutkom, momentalno se oglasila i udarila nikad jače!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ana je potom istakla da je, za razliku od Dalile, "čista kao suza".

- Znam ja šta nju boli, što sam čista kao suza i što o meni može samo da laprda, ali nije važno šta se priča nego ko, a ona nema legitimitet da bilo koga komentariše. Ona je najveće ružno zlo koje se pojavilo u poslednjih 50 godina, sve vam je jasno kada pogledate njenu đavolsku ružnu facu, na stranu to sto je uhranjena i što ne vodi računa o svom fizičkom izgledu, pa joj glava raste brzinom svetlosti,a guza nikako! Ali njeno ponašanje je ispod svakog nivoa. Ne bih joj bila u koži kada bude izašla iz rijalitija, tek će onda videti svoju realnost - zaključila je Ana.

CAR IZNEO DALILINE TAJNE PREGOVORE SA PRODUKCIJOM! Filip obelodanio apsolutno sve, a ozbiljne pare su u pitanju, spominju se i odnosi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Dada

24.03.2022 14:31

Ne svidja mi se Ana, ali za k........ Dalilu je premija bez obzira na silne operacije, a o alapaci ne treba komentarisati

Starleta

24.03.2022 21:35

Ne zna se koja je postenija,ovoj sisa ko lopta za mali fudbal,a bosanskoj rasprndaci mozak ko buskopan

Lav

25.03.2022 08:56

Obe ste iste. Smejala se serpa loncu da ima velika usta... tako i Ana se smeje Dalili. Ne zna se koja je gora. Ni jednu ne bih za snajku. Fuj!!!