Ana Korać
Foto: Printscreen/Foto: PaparazzoLov

Starleta Ana Korać se već duži vremenski period ne eksponira u medijima i posvetila se porodičnom životu.

Ana uživa u majčinstvu, svog partnera krije od javnosti, budući da nije javna ličnost, takođe uživa u luksuzu, a malo je poznato gde je Ana odrasla.

Koraćeva je živela u Ivanjici sa roditeljima, ali je odrasla i u kući svoje bake, koja se takođe nalazi u pomenutom gradu.

Ekipa emisije "PaparacoLov" posetila je jednom prilikom Anin rodni grad, a tada su i usnimili skroman stan u kom je živela sa roditeljima.

Ona je i sama jednom prilikom istakla kako je brala maline i tako zarađivala novac, dok danas uživa u novcu i troši hiljade evra na skupe krpice, putovanja i automobile.

Podsetimo, kako je Alo! nedavno otkrio, muškarac koji je "ukrotio" poznatu starletu je poznati biznismen koji ima privatne firme u Obrenovcu, ali i impozantne vile.

Mi smo obišli Obrenovac, kako bismo saznali više detalja, a i pojedini meštani Obrenovca bili su voljni da pričaju o njenom mužu.

Anin muž je moj bivši komšija, kod nas u Obrenovcu svi ga znaju kao dobrog momka - kaže komšija iz Obrenovca gde je Anin suprug odrastao i nastavlja:

- Njegov otac ima privatni biznis kojim se i on bavi, ali dečko radi i na odgovornom mestu u državnoj firmi i zato i izbegava medije. Otac mu je posao započeo od nule i mic po mic, napravili su lep i unosan biznis, od toga i te kako dobro zarađuju. Žive blizu centra Obrenovca, mislim da imaju dve luksuzne kuće. Eto, on nije ni sanjao da će mu Ana Korać postati žena i ljubav za ceo život - zaključio je komšija iz Obrenovca za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading