Rasta i Ana
Foto: Alo/E-stock/Časlav Vukojičić

Stefan Đurić Rasta hospitalizovan je pre nekoliko dana zbog nesnosnih bolova u kičmi, nakon čega je usledila operacija. 

Reper je sada pušten iz bolnice i oporavlja se u svom domu na Vračaru. 

U stanu ga je sačekalo iznenađenje. Na njegovu adresu stigao je veliki burger, uz hit poruku od saradnice i prijateljice.

Rasta

Foto: Printscreen/instagram

 

Čula sam da bolnička hrana i nije nešto, pa da nadomestimo! Brzo ozdravi, volim te - poručila je ona Rasti.

Rasta

Foto: Printscreen/instagram

 

- Najjača je! - poručio je Rasta u opisu.

Čeka ga pola godine oporavka 

Iako su bolovi koje je imao otklonjeni, a operacija prošla u najboljem redu, izvor blizak reperu otkrio nam je da ga tek čega oporavak, te da će morati ozbiljno da pazi na svaki svoj korak.

Rasta

Foto: Printscreen/instagram

 

- Rasta kao Rasta, želi da se vrati projektima, nastupima i putovanjima što pre. Iako se uplašio po saznanju da je stanje sa diskus hernijom ozbiljno i da može da se reši samo operacijom, čim se završila operacija, krenuo je sa planovima za naredne nedelje. Kako je pomerio nastupe zakazane za maj, dogovorio je nove čim je bio u stanju da priča. Umesto da se odmara, po svaku cenu želi da ispoštuje ljude kojima je obećao kako nastupe, tako i pesme - navodi izvor, i otkriva da će posledice po njega biti ozbiljne ukoliko se ne bude pridržavao procesa oporavka.

- To što on misli da će da se oporavi za deset, petnaest dana, daleko je od istine. Detaljno mu je objašnjeno da ne sme da se umara ni da se naglo kreće, da mora da pazi na kičmu i preseče s tim brzim načinom života na koji je navikao. Mora strogo da pazi u sledećih šest meseci do godinu dana. Uzdamo se u to da će ga devojka Marija i roditelji naterati da poštuje oporavak, te da se neće dovesti u situaciju da pogorša svoje stanje kad je već imao uspešnu operaciju - zaključuje izvor za Alo!.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading