MIMINA PORODICA OČAJNA ZBOG AFERE SA GRUJOM Oglasila se pevačicina maćeha i žestoko osudila njeno ponašanje
Foto: Youtube/Printscreen

Milana Mima Šarac pažnju je privukla još na samom početku, a gotovo svakodnevno izaziva lavinu reakcija zbog poprilično slobodnog ponašanja. Naime, ona je prvo priznala simpatije prema Marku Janjuševiću Janjušu, potom prema zauzetom Banetu Čolaku, a sada javnost bruji o njenom odnosu sa oženjenim Nikolom Grujićem Grujom.

Milanina porodica nije oduševljena trenutnim dešavanjima u "Zadruzi 5", a Sanela Šarac, Mimina maćeha, govorila je o tome prvi put:

MIMINA PORODICA OČAJNA ZBOG AFERE SA GRUJOM Oglasila se pevačicina maćeha i žestoko osudila njeno ponašanje

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Milana je mlada i u mnogim stvarima neozbiljna, što je do sada i pokazala ponašanjem. Ništa ne shvata ozbiljno i njoj je sve zezanje - rekla je Sanela, a onda se osvrnula na Miminu aferu sa Grujom:

- Što se tiče Gruje... Mi, kao njena porodica, ne podržavamo nikakav odnos između njih dvoje, prvenstveno iz razloga što je on oženjen čovek - bila je jasna ona.

Da podsetimo, tokom žurke umalo je došlo i do prvog njihovog poljupca, a Mima i Nikola i dalje odbijaju da priznaju da njihov odnos nije prijateljski, što potvrđuju njihovi svakodnevni razgovori i razmenjivanje nežnosti. Takođe, oženjeni Grujić nedavno je prekinuo komunikaciju sa Vanjom Rašovom, koja je javno priznala emocije prema njemu, zbog čega se on potpuno distancirao, ali je očigledno sa Mimom potpuno drugačija situacija, te je spreman da ode i korak dalje. A da li će uskoro ozvaničiti vezu - ostaje nam da ispratimo.

DALILA BRUTALNO PRETUKLA ANU SPASOJEVIĆ: Šutirala me je u glavu i davila me, molila sam Boga da me puste!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading