Tara Simov
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Tara Simov šokirala je javnost tvrdnjama da je nevenčani suprug Danilo Raičević navodno vršio nasilje nad njom, pa je pokazala i ogrebotine.

Na novom Instagram profilu iznela je niz objava, a Danilovoj majci je poslala fotografije na kojima joj je počupana kosa i na kojima ima modrice po licu i usnama. Istakla je i da ju je čupao.

 

 

- Ne dozvolite majke, da se zbog nekog prepolovite, ne dozvolite sebi da se razbolite do te mere da dete ne možete da držite u rukama, ne jedite se jer su drugi rođeni bolesni, ne zamerajte kad vas vređaju, oprostite svima i Bog će vas sačuvati - napisala je u drugom storiju Tara i pokazala svoja leđa.

Takođe, istakla je na Insta priči i kako je u sedmom mesecu trudnoće Danilo bio agresivan prema njoj, te se vidi kako je besneo i dizao krevet dok je ona ležala.

- K***o smrdljiva, tata ti je p***er, a mama k***va - govorio joj je, između ostalog, Raičević tokom zajedničkog života, a Simova je pokazala i ogrebotine na ruci.

 

 

S druge strane, mrežama kruže šokantni navodi kako je Simova nedavno bila u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

- Što se ne pohvali kako je bilo u Sremskoj Mitrovici u zatvoru pre mesec i po dana. Kako ja nasilnik, nikada privođen, nikada ležao robiju, a ona pre mesec i po bila u zatvoru, valjda nasilnici tamo idu - napisano je na Raičevićevoj fan stranici na Instagramu.

- Taru danas izvode pred sud, zakazano u 12:30 sati, javljam šta se dešava - stajalo je u poruci na istoj stranici.

Pored prepiski, objavljena je i fotografija na kojima ima ogrebotine po ruci, ali je ovaj sadržaj uklonjen sa mreža.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading